Design magazin
Design magazin
Üvegpalackozott Ásványvíz

Cedea

Üvegpalackozott Ásványvíz A Cedea víz dizájnját a Ladin Dolomitok és az Enrosadira természetes fényjelenségről szóló legendák ihlették. Egyedülálló ásványának köszönhetően a Dolomitok vöröses, égető árnyalatban világítanak napkelte és napnyugtakor, varázslatos hangulatot kölcsönözve a tájnak. A „legendás varázslatos Rózsakerthez” hasonlítva a Cedea csomagolás éppen ezt a pillanatot kívánja megörökíteni. Az eredmény egy üvegpalack, amely meglepő hatást kelt a vízben. A palack színei az ásvány rózsa vörösében és az ég kékjében fürdő Dolomitok különleges ragyogását hivatottak hasonlítani.

Projekt neve : Cedea, A tervezők neve : Nick Pitscheider, Ügyfél neve : Nick Pitscheider.

Cedea Üvegpalackozott Ásványvíz

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.