Design magazin
Design magazin
Az Oktatási Termék

Shine and Find

Az Oktatási Termék Ennek a terméknek a legfontosabb előnye a tanulás könnyűsége és a memóriajavítás. A Shine and Find programban minden csillagkép praktikusan készül, és ezt a kihívást többször gyakorolják. Tartós képet készít. Az ilyen módon történő tanulás, a gyakorlati tanulás és az ismétlés nem unalmas, tartósabb memóriát és élvezetet teremt. Nagyon érzelmi, interaktív, egyszerű, tiszta, minimális és modern.

Projekt neve : Shine and Find, A tervezők neve : Mohamad Montazeri, Ügyfél neve : Arena Design Studio.

Shine and Find Az Oktatási Termék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.