Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Wishing Well

Gyűrű Amikor álmaiban egy rózsakertben járt, Tippy rózsa által körülvett vágyra érkezett. Ott a kútba nézett, látta az éjszakai csillagok tükröződését, és kívánságot tett. Az éjszakai csillagokat a gyémántok ábrázolják, és a rubin a legmélyebb szenvedélyét, álmait és reményét jelképezi, amelyet a kívánságánál tett. Ez a formatervezés egyedi rózsavágással, hatszögletű rubinkarommal készült, 14K-os tömör aranyból. A kis leveleket faragják, hogy megmutassák a természetes levelek textúráját. A gyűrűs sáv támogatja a lapos tetejét, és kissé befelé hajlik. A gyűrű méretét matematikai módon kell kiszámítani.

Projekt neve : Wishing Well, A tervezők neve : Tippy Hung, Ügyfél neve : Tippy Taste Jewelry.

Wishing Well Gyűrű

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.