Design magazin
Design magazin
Az Iroda

Dunyue

Az Iroda A beszélgetés folyamata során a tervezők nemcsak a belső térbeli megosztását hagyják eltervezni, hanem a város / a tér / az emberek összekapcsolását is lehetővé teszik, hogy az alacsony kulcsú környezet és a tér ne ütközzen a városban, a nappali idő rejtett homlokzat az utcán, éjszaka. Akkor üvegváltóvá válik a városban.

Projekt neve : Dunyue, A tervezők neve : KAI JEN HSIAO, Ügyfél neve : Dunyue.

Dunyue Az Iroda

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.