Design magazin
Design magazin
Ékszer Gyűjtemény

Ataraxia

Ékszer Gyűjtemény A divattal és a fejlett technológiával ötvözve a projekt célja ékszerdarabok készítése, amelyek a régi gótikus elemeket új stílussá alakítják, megvitatva a hagyományos lehetőségeket a kortárs kontextusban. Az a érdeklődés, hogy a gótikus rezgések hogyan befolyásolják a közönséget - a projekt megpróbálja provokálni az egyedi egyéni élményeket játékos interakció útján, feltárva a formatervező és a viselői közötti kapcsolatot. A szintetikus drágaköveket, mint alacsonyabb öko-lenyomat-anyagot, szokatlanul sík felületekre vágták, hogy színeiket a bőrre dobják, hogy fokozza az interakciót.

Projekt neve : Ataraxia, A tervezők neve : Yilan Liu, Ügyfél neve : Yilan Jewelry.

Ataraxia Ékszer Gyűjtemény

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.