Design magazin
Design magazin
A Lakóegységek

The Square

A Lakóegységek A tervezés célja az volt, hogy tanulmányozza az építkezés közötti kapcsolatokat a különböző formák között, amelyeket egymással összeállítva alakítanak ki, mint mozgó egységeket. A projekt 6 egységből áll, amelyek mindegyike 2 szállítótartály, egymáshoz rögzítve, L alakú tömeget képezve. Ezek az L alakú egységek átfedésben vannak rögzítve, üregeket és szilárd anyagokat képezve, hogy mozgásérzetet biztosítsanak, elegendő napfényt és jó szellőzést biztosítsanak. környezet. A fő tervezési cél egy kis ház létrehozása volt azok számára, akik az éjszakát az utcán töltik, otthonuk vagy menedék nélkül.

Projekt neve : The Square, A tervezők neve : mohamed yasser, Ügyfél neve : Mohamed Yasser Designs .

The Square A Lakóegységek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.