Design magazin
Design magazin
A Zenei Ajánlás Szolgáltatás

Musiac

A Zenei Ajánlás Szolgáltatás A Musiac egy zenei ajánlásmotor, proaktív részvételt hajt végre, hogy pontos lehetőségeket találjon a felhasználók számára. Célja, hogy alternatív felületeket javasoljon az algoritmus autokráciájának megtámadására. Az információszűrés elkerülhetetlen keresési módszerré vált. Viszont visszhangkamrás effektusokat hoz létre, és korlátozza a felhasználókat kényelmi zónájukban azáltal, hogy szigorúan követik preferenciáikat. A felhasználók passzívvá válnak, és nem kérdezik a gép által kínált lehetőségeket. Az opciók áttekintésére fordított idő növelheti a hatalmas bioköltségeket, ám az erőfeszítések jelentősebb élményt teremtenek.

Projekt neve : Musiac, A tervezők neve : Chia-Min Lin, Ügyfél neve : LinStudio.

Musiac A Zenei Ajánlás Szolgáltatás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.