Design magazin
Design magazin
A Vendéglátó Komplexum

Serenity Suites

A Vendéglátó Komplexum A Serenity Suites a görögországi Chalkidikiben, a Sithonia nevű Nikiti településen fekszik. A komplexum három egységből áll, húsz lakosztállyal és egy medencével. Az épületegységek a tér horizontjának mély alakját jelölik, miközben optimális kilátást nyújtanak a tengerre. Az úszómedence a legfontosabb a szállás és a közkapcsolatok között. A vendéglátó komplexum mérföldkőnek számít a környéken, mint belső tulajdonságokkal rendelkező extrovertált kagyló.

Projekt neve : Serenity Suites, A tervezők neve : Taka + Partners, Ügyfél neve : Mykoniatis Ilias & Co .

Serenity Suites A Vendéglátó Komplexum

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.