Design magazin
Design magazin
Csomagolás

Winetime Seafood

Csomagolás A Winetime Seafood sorozat csomagolásának meg kell adnia a termék frissességét és megbízhatóságát, kedvezően kell különböztetnie a versenytársaktól, harmonikusnak és érthetőnek kell lennie. A használt színek (kék, fehér és narancs) kontrasztot teremtenek, hangsúlyozzák a fontos elemeket és tükrözik a márka pozicionálását. A kidolgozott egyetlen egyedi koncepció megkülönbözteti a sorozatot a többi gyártótól. A vizuális információ stratégiája lehetővé tette a sorozat termékskálájának azonosítását, az illusztrációk használata a képek helyett érdekessé tette csomagolást.

Projekt neve : Winetime Seafood, A tervezők neve : Olha Takhtarova, Ügyfél neve : SOT B&D.

Winetime Seafood Csomagolás

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.