Design magazin
Design magazin
Értékesítési Központ

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Értékesítési Központ A design ötvözi az északkeleti népet a dél szelídségével és kegyelmével annak érdekében, hogy az élet tele legyen inkluzív. Az okos kialakítás és a kompakt elrendezés kiterjeszti a belső építészetet. A tervező egyszerű és nemzetközi tervezési készségeket használ, tiszta elemekkel és sima anyagokkal, ami természetes, nyugodt és egyedivé teszi a teret. A design egy 600 négyzetméteres értékesítési központ, amelynek célja egy modern keleti hivatásos értékesítési központ megtervezése, amely a lakó szívét elcsendesíti és elzárja a külső zajt. Legyen lassú és élvezze a szépség életét.

Projekt neve : Xi’an Legend Chanba Willow Shores, A tervezők neve : HCD IMPRESS, Ügyfél neve : LEGEND.

Xi’an Legend Chanba Willow Shores Értékesítési Központ

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.