Design magazin
Design magazin
Táska

Totepographic

Táska Topográfiai ihletésű táska, amely könnyű hordozható anyagként szolgál, különösen azokon a forgalmas napokon, amikor vásárlást vagy megbízások futtatását töltötte. A Tote táska kapacitása olyan, mint egy hegy, és sok dolgot képes tárolni vagy hordozni. Az orális csont képezi a zsák általános szerkezetét, a topográfiai térkép úgy lesz, hogy felszíni anyag legyen, akárcsak a hegyek egyenetlen felülete.

Projekt neve : Totepographic , A tervezők neve : Ho Kuan Teck, Ügyfél neve : MYURÂ.

Totepographic  Táska

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.