Design magazin
Design magazin
A Jégforma

Icy Galaxy

A Jégforma A természet mindig is az egyik legfontosabb inspirációs forrás volt a tervezők számára. Az ötlet a tervezők szem előtt tartva a Tejút galaxis térét és imázsát vizsgálta meg. Ennek a formatervezésnek a legfontosabb szempontja az volt, hogy egyedi formát hozzon létre. Számos, a piacon megjelenő formatervezés a legtisztább jég készítésére koncentrál, ám a bemutatott formatervezés során a tervezők szándékosan az ásványok által készített formákra összpontosítottak, miközben a víz jéggé válik, hogy egyértelműbb legyen, hogy a tervezők természetes hibát alakítottak át. egy gyönyörű hatást. Ez a kialakítás spirális, gömb alakú.

Projekt neve : Icy Galaxy, A tervezők neve : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Ügyfél neve : Creator studio.

Icy Galaxy A Jégforma

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.