Design magazin
Design magazin
Az Installációs Művészet

Inorganic Mineral

Az Installációs Művészet A természet iránti mély érzések és építészi tapasztalatok ihlette Lee Chi egyedi botanikus művészeti létesítmények létrehozására összpontosít. A művészet természetének átgondolása és a kreatív technikák kutatása révén Lee az élet eseményeit formalizált művé alakítja. Ennek a sorozatnak a témája az anyagok természetének és az anyagok rekonstruálásának módja az esztétikai rendszer és az új perspektíva alapján. Lee úgy véli továbbá, hogy a növények és más mesterséges anyagok újradefiniálása és rekonstrukciója a természeti táj érzelmi hatást gyakorolhat az emberekre.

Projekt neve : Inorganic Mineral, A tervezők neve : Lee Chi, Ügyfél neve : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral Az Installációs Művészet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.