Design magazin
Design magazin
Az Úszó Spa

Hungarosauna

Az Úszó Spa A beruházás fontos szempontja az ütemezés, a fenntarthatóság és a bővíthetőség. Alkalmazkodás a váratlan gazdasági helyzetekhez. Ez igaz a tájépítészetre és az építészeti elemekre is. A gyógyvizes gőzkamra, az ivóvíz és a tó felszínén úszó medence új minőséget biztosít a szaunához, amely csak itt, Hungarosauna területén lehet. Az épület keresztlaminált hídgerenda és fa oszlopkerettel rendelkezik. Homogén módon a faszerű szobrokat belülről és kívül fákkal borítják be, mint egy fatörzs.

Családi Park

Hangzhou Neobio

Családi Park A bevásárlóközpont eredeti elrendezése alapján a Hangzhou Neobio Családparkot négy fő funkcionális területre osztották, amelyek mindegyike több kiegészítő teret tartalmaz. Az ilyen megosztás figyelembe vette a gyerekek korosztályát, érdeklődését és viselkedését, ugyanakkor ötvözi a szórakoztatás, az oktatás és a pihenés funkcióit a szülő-gyermek tevékenységek során. Az ésszerű forgalom a térben átfogó családi parkvá teszi, amely integrálja a szórakoztatást és az oktatási tevékenységeket.

Úszó Klub

Loong

Úszó Klub A szolgáltatásorientált üzleti vállalkozások és az új üzleti formák kombinációja trend. A tervező kísérletileg integrálja a projekt kiegészítő funkcióit a fő üzleti életbe, újra optimalizálja a szülő-gyermek sportoktatás fő funkcióit, és átépíti a projektet az átfogó úszási és sportoktatási térbe, integrálva a szórakozást és a szabadidőt.

Gyerekklub

Meland

Gyerekklub A teljes projekt befejezte a szülő-gyermek fedett játszótér kitűnő kifejezését, magas szintű teljességet és következetességet mutatva az áramvonalas és a helyismertetőben. A finom vonalak kialakítása összekapcsolja a különböző funkcionális területeket és felismeri a látogatói áramlások ésszerűségét. A tér narratíva viszont a teljes terepen keresztül összeköti a különböző tereket, és arra készteti a fogyasztókat, hogy megtapasztalják a szülő-gyermek interakció csodálatos utazását.

Apartman

Home in Picture

Apartman A projekt egy négyszemélyes család számára készült, két gyerekkel kialakított lakóhely. Az otthoni kialakítás által létrehozott álomföld atmoszférája nemcsak a gyermekek számára létrehozott mesevilágból származik, hanem a futurisztikus értelmezésből és a szellemi sokkból is, amelyet a hagyományos otthoni berendezés kihívása okoz. A szigorú módszerekkel és mintákkal nem kötődik, a tervező szétesett a hagyományos logikából és az életmód új értelmezését mutatta be.

A Lakóépítészet

Inside Out

A Lakóépítészet Az építészmérnöki első független belsőépítészeti projekt, amely a japán és az északi kiemelt bútorok keverékét választotta ki, hogy kényelmes és kellemes légkört hozzon létre. A fa és a szövet nagy részét a lakásban használják, minimális fényszórókkal. A "Inside Out" koncepció egy fából készült doboz, amely a csatlakoztatott fa bejárattal és a folyosóval nyitva áll a nappali felé, "belsejében"; könyvek és művészeti kiállítások bemutatása, szobákkal, mint "kívül"; az életet végző helyek zsebe.