Design magazin
Design magazin
Magánház

Bbq Area

Magánház A bbq terület projekt olyan hely, amely lehetővé teszi a szabadban főzést és a család újraegyesítését. Chilében a bbq terület általában távol van a háztól, azonban ebben a projektben a ház része, amely egyesíti azt a kerttel nagy fényű, összecsukható ablakai segítségével, lehetővé téve a kerthelyiség varázslatának a házba áramlását. A négy teret, a természetet, a medencét, az étkezést és a főzést egyesítik egyedi kialakításban.

A Homlokzati Építészet

Cecilip

A Homlokzati Építészet A Cecilip borítékának kialakítását a vízszintes elemek szuperpozíciója követi, amely lehetővé teszi az épület térfogatát megkülönböztető szerves forma elérését. Minden modul vonalszakaszokból áll, amelyeket a formálandó görbület sugarain belül írnak be. A darabokat 10 cm széles és 2 mm vastag ezüst eloxált alumínium téglalap alakú profiljaihoz használták, és összetett alumínium paneleken helyezték el. A modul összeszerelése után az elülső részt egy 22-es méretű rozsdamentes acél borította.

Az Áruház

Ilumel

Az Áruház A közel négy évtized története után az Ilumel üzlet a Dominikai Köztársaság egyik legnagyobb és legrangosabb cége a bútorok, világítás és dekoráció piacán. A legutóbbi beavatkozás a kiállítási területek kibővítésének szükségességére, valamint egy tisztább és artikulált útvonal meghatározására irányul, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló gyűjtemények sokféleségének felmérését.

A Művészeti Installáció Kialakítása

Hand down the Tale of the HEIKE

A Művészeti Installáció Kialakítása Háromdimenziós színpadi kialakítás az egész színpadi tér felhasználásával. Új japán táncra vágyunk, és ez a színpadi művészet olyan formaterve, amely a kortárs japán tánc ideális formáját célozta meg. A hagyományos japán tánc kétdimenziós színpadművészetétől eltérően, a háromdimenziós tervezés, amely kihasználja az egész színpadi teret.

A Szállodafelújítás

Renovated Fisherman's House

A Szállodafelújítás A SIXX szálloda Sanya városában, a Haitang-öböl Houhai falujában található. A kínai déli tenger 10 méterre található a szálloda előtt, a Houhai pedig Kína szörfösének paradicsomaként ismert. Az építész az eredeti háromszintes épületet, amelyet évekig szolgálnak a helyi halászok családjának, átalakítottak egy szörfözési üdülőhely-szállodává a régi szerkezet megerősítésével és a belső tér felújításával.

A Hétvégi Tartózkodás

Cliff House

A Hétvégi Tartózkodás Ez egy hegyi kilátással rendelkező halászati kabin a Heaven River partján (japánul 'Tenkawa'). Vasbetonból készül, forma egy egyszerű, hat méter hosszú cső. A cső út menti végét ellensúlyozza és lehorgonyozza a talajba, úgy, hogy vízszintesen nyúlik ki a bankjáról és lóg a víz felett. A formatervezés egyszerű, a belső tér tágas, a folyóparti fedélzet nyitott az égre, a hegyekre és a folyóra. Az útszint alatt építve, csak az utastér látható a kabin tetején, tehát az építkezés nem blokkolja a kilátást.