Design magazin
Design magazin
Urológia Klinika

The Panelarium

Urológia Klinika A Panelarium az új klinikai hely Dr. Matsubara számára, azon kevés orvosok egyike számára, akik tanúsítvánnyal rendelkeznek a da Vinci robotműtéti rendszerek üzemeltetésére. A dizájnt a digitális világ ihlette. A 0 és 1 bináris rendszer alkotóelemeit a fehér térben interpoláltuk, és a falakból és a mennyezetből kinyúló panelek tartalmazzák. A padló ugyanazt a tervezési szempontot követi. A panelek, bár véletlenszerű megjelenésük funkcionális, táblákká, padokká, pultokká, könyvespolcokká és akár ajtófogantyúkká is válnak, és ami a legfontosabb - a szemvédő, amely biztosítja a betegek minimális magánéletét.

Az Udon Étterem És Üzlet

Inami Koro

Az Udon Étterem És Üzlet Hogyan képviselheti az építészet egy kulináris koncepciót? A Fa széle kísérlet erre a kérdésre. Inami Koro újra feltalálja a hagyományos japán Udon ételt, miközben megtartja az elkészítés közös technikáit. Az új épület tükrözi megközelítésüket a hagyományos japán faszerkezetek áttekintésével. Az épület alakját kifejező összes kontúrvonal egyszerűbb lett. Ide tartozik a vékony fa oszlopokba rejtett üvegkeret, a tető és a mennyezet dőlésszöge elfordítva, és a függőleges falak szélei mind egy vonalban vannak kifejezve.

Gyógyszertár

The Cutting Edge

Gyógyszertár A vágóél egy japán Himeji városában található szomszédos Daiichi Általános Kórházhoz kapcsolódó adagoló gyógyszertár. Az ilyen típusú gyógyszertárakban az ügyfélnek nincs közvetlen hozzáférése a termékekhez, mint a kiskereskedelemben; Inkább gyógyszereit a hátsó udvarban készíti el egy gyógyszerész, miután orvosi rendelvényt kiadott. Ezt az új épületet úgy fejlesztették ki, hogy elősegítse a kórház imázsát egy high-tech éles kép bevezetésével, a fejlett orvosi technológiának megfelelően. Fehér minimalista, de teljesen funkcionális teret eredményez.

A Kínai Étterem

Pekin Kaku

A Kínai Étterem A Pekin-kaku étterem új felújítása a pekingi stílusú étterem stílusos újraértelmezését kínálja, visszautasítva a hagyományos, bőségesen díszítő mintákat egy egyszerűbb építészet felé. A mennyezetet egy vörös-aurora képezi, amely 80 méter hosszú függönyökből készült, míg a falakat hagyományos sötét sanghaji téglakezeléssel kezelik. Az évezredes kínai örökség kulturális elemeit, ideértve a terrakotta harcosokat, a vörös mezei nyúlot és a kínai kerámiát is kiemelték egy minimalista kiállításon, amely a díszítő elemek kontrasztos megközelítését kínálja.

A Japán Étterem

Moritomi

A Japán Étterem A japán ételeket kínáló Moritomi étterem áthelyezése a világörökség mellett, a Himeji kastély feltárja a lényegesség, a forma és a hagyományos építészetbeli értelmezés kapcsolatát. Az új tér megkísérli reprodukálni a várkő-erődítmény mintázatát különféle anyagokból, ideértve a durva és csiszolt köveket, a fekete oxiddal bevont acélt és a tatami szőnyegeket. A kis gyantával bevont kavicsokból készült padló a kastély várát ábrázolja. Két szín, fehér és fekete, mint a víz kifelé áramlik, és áthaladva a fa rácsokkal díszített bejárati ajtón keresztül a fogadóterembe.

A Családi Rezidencia

Sleeve House

A Családi Rezidencia Ezt az igazán egyedülálló otthont Adam Dayem, híres építész és tudós tervezte, és a közelmúltban második helyezést ért el az Egyesült Államok Év amerikai Építészete versenyén. A 3-BR / 2,5-fürdő ház nyitott, gördülő réteken helyezkedik el, olyan környezetben, amely magánéletét, valamint drámai völgy- és hegyi kilátást nyújt. Akár titokzatos, mint ez gyakorlatilag, a szerkezetet vázlatosan úgy alakították ki, mint két keresztező hüvelyszerű kötet. A fenntartható eredetű szenes fa homlokzat durva, viharvert textúrát ad a háznak, a Hudson-völgy régi pajtainak kortárs újraértelmezése.