Design magazin
Design magazin
Az Iroda

Blossom

Az Iroda Bár irodahelyiség, a különféle anyagok merész kombinációját használja, és a zöld ültetvényszerkezet perspektívát érzékel a nap folyamán. A tervező csak helyet biztosít, és a hely vitalitása továbbra is a tulajdonostól függ, a természet erejét és a designer egyedi stílusát felhasználva! Az iroda már nem egyetlen funkció, a formatervezés sokkal változatosabb, és egy nagy és nyitott terepen fogják használni, hogy különféle lehetőségeket teremtsenek az emberek és a környezet között.

Az Iroda

Dunyue

Az Iroda A beszélgetés folyamata során a tervezők nemcsak a belső térbeli megosztását hagyják eltervezni, hanem a város / a tér / az emberek összekapcsolását is lehetővé teszik, hogy az alacsony kulcsú környezet és a tér ne ütközzen a városban, a nappali idő rejtett homlokzat az utcán, éjszaka. Akkor üvegváltóvá válik a városban.

Étkező

Elizabeth's Tree House

Étkező Az építészetnek a gyógyulásban betöltött szerepének bemutatásaként az Elizabeth's Tree House egy új étkezőpavilon a kildarei terápiás tábor számára. A súlyos betegségektől gyógyuló gyermekek számára a hely fa tölgy alakú oázist alkot egy tölgyerdő közepén. A dinamikus, mégis funkcionális fűrészáru-rendszer kifejező tetővel, kiterjedt üvegezéssel és színes vörösfenyő burkolattal rendelkezik, amely belső étkezőt teremt, amely párbeszédet teremt a környező tóval és az erdővel. A természettel való mély kapcsolat minden szinten elősegíti a felhasználó kényelmét, a pihenést, a gyógyulást és a varázslatot.

A Több Kereskedelmi Terület

La Moitie

A Több Kereskedelmi Terület A La Moitie projekt neve a fele francia fordításából származik, és a formatervezés ezt jól tükrözi az egymással ellentétes elemek: négyzet és kör, világos és sötét közötti egyensúly által. A korlátozott hely miatt a csoport két egymással ellentétes szín alkalmazásával megpróbálta megteremteni a kapcsolatot és megosztást a két különálló kiskereskedelmi terület között. Noha a rózsaszín és a fekete terek közötti határ egyértelmű, mégis homályos különféle perspektívákban. A bolt közepén helyezkedik el egy félig rózsaszín és félig fekete spirális lépcső.

Az Orvosi Szépségközpont

LaPuro

Az Orvosi Szépségközpont A dizájn több, mint jó esztétika. Ez a tér használatának módja. Az orvosi központ integrált formája és funkciója. A felhasználók igényeinek megértése és tapasztalat megszerzése a környező környezet minden finom érintéséről, amely megkönnyebbülésnek és valóban gondozásnak érzi magát. A tervezés és az új technológiai rendszer megoldásokat kínál a felhasználó számára, és könnyen kezelhető. Az egészség, a jólét és az orvosi szempontból a központ környezetbarát anyagokat fogadott el és figyelemmel kíséri az építési folyamatot. Minden elem be van építve a tervbe, ahol valóban megfelelő a felhasználók számára.

Az Otthoni Építészet

Bienville

Az Otthoni Építészet Ennek a dolgozó családnak a logisztikája megköveteli, hogy hosszú ideig bent otthon legyenek, ami a munkán és az iskolán túl zavarja egészségét. Mint sok család, elkezdték fontolóra venni azt, hogy szükséges-e a külvárosba költözés, és a városi szolgáltatások közelségének cseréje egy nagyobb hátsó udvarra a szabadtéri hozzáférés javítása érdekében. A távoli költözés helyett úgy döntöttek, hogy új házat építenek, amely egy kis városi téren megvizsgálja a beltéri otthoni élet korlátozásait. A projekt szervező elve az volt, hogy a kommunális területekről minél több szabadtéri hozzáférést biztosítson.