Design magazin
Design magazin
A Vendégház Belsőépítészete

The MeetNi

A Vendégház Belsőépítészete A tervezési elemek szempontjából nem célja, hogy bonyolult vagy minimalista. Alapját a kínai egyszerű szín veszi, de texturált festékkel hagy üres helyet, ami a keleti művészi koncepciót alkotja a modern esztétikával összhangban. A modern humanista lakberendezés és a történelmi történetekkel díszített hagyományos dekorációk ősi és modern, az űrben folyó párbeszédeknek tűnnek, és kényelmesen ősi varázsa.

Projekt neve : The MeetNi, A tervezők neve : Lichen Ding, Ügyfél neve : The MeetNi Hotel.

The MeetNi A Vendégház Belsőépítészete

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.