Design magazin
Design magazin
A Vendégház Belsőépítészete

The MeetNi

A Vendégház Belsőépítészete A tervezési elemek szempontjából nem célja, hogy bonyolult vagy minimalista. Alapját a kínai egyszerű szín veszi, de texturált festékkel hagy üres helyet, ami a keleti művészi koncepciót alkotja a modern esztétikával összhangban. A modern humanista lakberendezés és a történelmi történetekkel díszített hagyományos dekorációk ősi és modern, az űrben folyó párbeszédeknek tűnnek, és kényelmesen ősi varázsa.

Projekt neve : The MeetNi, A tervezők neve : Lichen Ding, Ügyfél neve : The MeetNi Hotel.

The MeetNi A Vendégház Belsőépítészete

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.