Design magazin
Design magazin
A Szálloda Belsőépítészete

New Beacon

A Szálloda Belsőépítészete A tér egy konténer. A tervező az érzelem és a tér elemeit belemeríti bele. A Noumenon tér jellemzőivel kombinálva a Tervező befejezi az érzelem és a szekvencia levonását a tér útvonalának elrendezésén keresztül, majd egy teljes történetet alkot. Az emberi érzelmek természetesen kicsapódnak és sublimálódnak a tapasztalatok révén. Modern technikákat használ az ókori város kultúrájának metaforálására, és ezer évek óta mutatja az esztétikai bölcsességet. A terv nézőként lassan elmondja, hogy egy város a környezetével táplálja a kortárs emberi életet.

Projekt neve : New Beacon, A tervezők neve : Lichen Ding, Ügyfél neve : New Beacon Hotel.

New Beacon A Szálloda Belsőépítészete

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.