Design magazin
Design magazin
A Szálloda Belsőépítészete

New Beacon

A Szálloda Belsőépítészete A tér egy konténer. A tervező az érzelem és a tér elemeit belemeríti bele. A Noumenon tér jellemzőivel kombinálva a Tervező befejezi az érzelem és a szekvencia levonását a tér útvonalának elrendezésén keresztül, majd egy teljes történetet alkot. Az emberi érzelmek természetesen kicsapódnak és sublimálódnak a tapasztalatok révén. Modern technikákat használ az ókori város kultúrájának metaforálására, és ezer évek óta mutatja az esztétikai bölcsességet. A terv nézőként lassan elmondja, hogy egy város a környezetével táplálja a kortárs emberi életet.

Projekt neve : New Beacon, A tervezők neve : Lichen Ding, Ügyfél neve : New Beacon Hotel.

New Beacon A Szálloda Belsőépítészete

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.