Design magazin
Design magazin
Könyvesbolt

Chongqing Zhongshuge

Könyvesbolt Beépítve a könyvesbolt csodálatos Chongqing tájját, a tervező olyan helyet hozott létre, ahol a látogatók olvasás közben úgy érzik magukat, mint a bájos Chongqing. Összesen ötféle olvasási terület létezik, amelyek mindegyike olyan, mint egy csodaország sajátos vonásokkal. A Chongqing Zhongshuge könyvesbolt olyan divatos élményt nyújtott a fogyasztók számára, amelyet nem tudnak megszerezni az online vásárlás révén.

Projekt neve : Chongqing Zhongshuge, A tervezők neve : Li Xiang, Ügyfél neve : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Könyvesbolt

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.