Design magazin
Design magazin
Könyvesbolt

Chongqing Zhongshuge

Könyvesbolt Beépítve a könyvesbolt csodálatos Chongqing tájját, a tervező olyan helyet hozott létre, ahol a látogatók olvasás közben úgy érzik magukat, mint a bájos Chongqing. Összesen ötféle olvasási terület létezik, amelyek mindegyike olyan, mint egy csodaország sajátos vonásokkal. A Chongqing Zhongshuge könyvesbolt olyan divatos élményt nyújtott a fogyasztók számára, amelyet nem tudnak megszerezni az online vásárlás révén.

Projekt neve : Chongqing Zhongshuge, A tervezők neve : Li Xiang, Ügyfél neve : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Könyvesbolt

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.