Design magazin
Design magazin
Az Összecsukható Széklet

Tatamu

Az Összecsukható Széklet 2050-re a Föld lakosságának kétharmada városokban fog élni. A Tatamu mögött álló fő törekvés rugalmas bútorok biztosítása korlátozott helyiségű embereknek, ideértve a gyakran mozgó embereket is. A cél egy intuitív bútor létrehozása, amely ötvözi a robusztust és az ultravékony alakot. A széklet kihelyezéséhez csak egy csavaró mozgás szükséges. Míg az összes zsanér tartós szövetből készül, megtartva könnyű súlyát, a fa oldalak stabilitást biztosítanak. Miután nyomást gyakoroltak rá, a széklet csak akkor válik erősebbé, amikor darabjai egymáshoz rögzülnek, egyedi mechanizmusának és geometriájának köszönhetően.

Projekt neve : Tatamu, A tervezők neve : Mate Meszaros, Ügyfél neve : Tatamu.

Tatamu Az Összecsukható Széklet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.