Design magazin
Design magazin
Étkezőasztal

Augusta

Étkezőasztal Az Augusta újraértelmezi a klasszikus étkezőasztalot. Az előtte álló generációk képviseletében a tervezés egy láthatatlan gyökérből származik. Az asztali lábak erre a közös magra irányulnak, és elérik a könyvhez illeszkedő asztallap tartását. A szilárd európai diófát a bölcsesség és a növekedés értelmezése alapján választották ki. A bútorgyártók által általában eldobott fát használják annak kihívásaira, hogy együtt dolgozzanak. A csomók, a repedések, a szél rázkódik és az egyedi kavargások bemondják a fa életének történetét. A fa egyedisége lehetővé teszi, hogy ez a történet a családi örökségből készült bútorokban élhessen.

Projekt neve : Augusta , A tervezők neve : Miles J Rice, Ügyfél neve : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Étkezőasztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.