Design magazin
Design magazin
Tipográfiai Projekt

Reflexio

Tipográfiai Projekt Kísérleti tipográfiai projekt, amely egyesíti a tükör tükröződését a tengely egyik oldalán levágott papír betűkkel. Olyan moduláris kompozíciókat eredményez, amelyek egyszer fényképeztek 3D képeket. A projekt mágikus és vizuális ellentmondásokat használ a digitális nyelvről az analóg világba történő átmenetre. A betűk tükörre építése új valóságokat hoz létre reflexióval, amelyek nem igazság, sem hamisság.

Projekt neve : Reflexio, A tervezők neve : Estudi Ramon Carreté, Ügyfél neve : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Tipográfiai Projekt

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.