Design magazin
Design magazin
Tipográfiai Projekt

Reflexio

Tipográfiai Projekt Kísérleti tipográfiai projekt, amely egyesíti a tükör tükröződését a tengely egyik oldalán levágott papír betűkkel. Olyan moduláris kompozíciókat eredményez, amelyek egyszer fényképeztek 3D képeket. A projekt mágikus és vizuális ellentmondásokat használ a digitális nyelvről az analóg világba történő átmenetre. A betűk tükörre építése új valóságokat hoz létre reflexióval, amelyek nem igazság, sem hamisság.

Projekt neve : Reflexio, A tervezők neve : Estudi Ramon Carreté, Ügyfél neve : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Tipográfiai Projekt

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.