Design magazin
Design magazin
Edzés Szilikon Vizes Palack

Happy Aquarius

Edzés Szilikon Vizes Palack A Happy Aquarius biztonságos és jó tapadású vizes palack minden korosztály számára. Sima, mosolygós, görbült formájú, kétszeres színekkel bíró megjelenés, fiatal, energikus és divatos. 100% -ban újrahasznosítható élelmiszer-minőségű szilikonból készül, amely fenntartja a 220 fok hőmérsékleti tartományt. C -40 ° C. C, nem lágyítódik ki és nem tartalmaz BPA-t. A puha tapintású felület biztosítja selymes hangulatát, szép tartva és fogva. A rugósság, a rugalmasság és az üreges szerkezet jellemzi, hogy a palack kézmegfogóként, valamint könnyű súlyzóként működjön.

Projekt neve : Happy Aquarius , A tervezők neve : ChungSheng Chen, Ügyfél neve : ACDC Creative.

Happy Aquarius  Edzés Szilikon Vizes Palack

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.