Design magazin
Design magazin
Világítás És Hangrendszer

Luminous

Világítás És Hangrendszer A világítótestet úgy tervezték, hogy ergonómikus világítási megoldást és térhatású hangrendszert biztosítson egyetlen termékben. Célja olyan érzelmek létrehozása, amelyeket a felhasználók érezni akarnak, és a hang és a fény kombinációját használják fel e cél eléréséhez. A hangvisszaverődés alapján kifejlesztett és a térbeli térhatást a szobában szimuláló hangrendszer anélkül, hogy vezetéket kellene telepíteni és több hangszórót kellene telepíteni a hely körül. Független fényként a Luminous közvetlen és közvetett megvilágítást hoz létre. Ez a világítási rendszer lágy, egyenletes és alacsony kontrasztú fényt biztosít, amely megakadályozza a vakító és látási problémákat.

Projekt neve : Luminous, A tervezők neve : Mohammad Hossein Namayandegi, Ügyfél neve : M. Namayandegi.

Luminous Világítás És Hangrendszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.