Design magazin
Design magazin
Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Ennek a tervnek az egyik fontos eleme az volt, hogy a kórházba érkező emberek nyugodtak legyenek. A hely jellegzetességeként az ápolási helyiség mellett egy pultot is felállítottak, mint például a szigeti konyha, hogy azok a csecsemő számára tejet tehessenek a váróban. A gyermekek számára kialakított terület, amely a tér közepén van, a tér szimbóluma, és bárhol figyeli a gyerekeket. A falra helyezett kanapé olyan magasságú, hogy megkönnyítse a terhes nő ülését, hátsó szöge beállítva, és a párna keménységét úgy állítják be, hogy ne legyen túl puha.

Projekt neve : Chibanewtown Ladies , A tervezők neve : Riki Watanabe, Ügyfél neve : JOKE..

Chibanewtown Ladies  Klinika

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.