Design magazin
Design magazin
Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Ennek a tervnek az egyik fontos eleme az volt, hogy a kórházba érkező emberek nyugodtak legyenek. A hely jellegzetességeként az ápolási helyiség mellett egy pultot is felállítottak, mint például a szigeti konyha, hogy azok a csecsemő számára tejet tehessenek a váróban. A gyermekek számára kialakított terület, amely a tér közepén van, a tér szimbóluma, és bárhol figyeli a gyerekeket. A falra helyezett kanapé olyan magasságú, hogy megkönnyítse a terhes nő ülését, hátsó szöge beállítva, és a párna keménységét úgy állítják be, hogy ne legyen túl puha.

Projekt neve : Chibanewtown Ladies , A tervezők neve : Riki Watanabe, Ügyfél neve : JOKE..

Chibanewtown Ladies  Klinika

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.