Design magazin
Design magazin
A Társalgó

BeantoBar

A Társalgó A formatervezés egyik fontos eleme a felhasznált anyagok vonzerejének hangsúlyozása volt. A fő felhasznált anyag a nyugati vörös cédrus volt, amelyet szintén használnak első japán üzletükben. Az anyag bemutatásának egyik módjaként Riki Watanabe mozaikmintát rakott össze, darabokra egyesítve, mint egy parketta, és az anyagok lényegét egyenetlen színekkel kihasználva. Annak ellenére, hogy ugyanazokat az anyagokat használta, kivágással, Riki Watanabe sikeresen változtathatta a kifejezéseket a látószögetől függően.

Projekt neve : BeantoBar , A tervezők neve : Riki Watanabe, Ügyfél neve : JOKE..

BeantoBar  A Társalgó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.