Design magazin
Design magazin
A Lámpa

Pluto

A Lámpa Plutó határozottan a stílusra összpontosítja. Kompakt, aerodinamikus hengerét egy szögletes háromlábú állvány fölött ülő elegáns fogantyú körüli körüli körüli körüli körforgás körüli körüli körüli körüli körüli körüli körüli körüli körbeforgatja, így könnyű, de fókuszált fényének köszönhetően pontosabban elhelyezhető. Alakját távcsövek ihlette, ehelyett a csillagok helyett a Földre összpontosít. 3D-s nyomtatással, kukoricaalapú műanyagok felhasználásával készült, egyedülálló, nem csak a 3D-s nyomtatók ipari felhasználására, hanem a környezetbarát használatra is.

Projekt neve : Pluto, A tervezők neve : Heitor Lobo Campos, Ügyfél neve : Gantri.

Pluto A Lámpa

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.