Design magazin
Design magazin
Szék

Haleiwa

Szék A Haleiwa a fenntartható rattanot seprő görbékbe szövi, és egyértelmű sziluettje van. A természetes anyagok tiszteletben tartják a Fülöp-szigeteken a kézműves hagyományokat, amelyeket a mai időkben újra felújítottak. Párosítva vagy nyilatkozatként felhasználva a forma sokoldalúsága miatt ez a szék alkalmazkodik a különböző stílusokhoz. Egyensúlyt teremtve a forma és a funkció, a kegyelem és az erő, az építészet és a formatervezés között, a Haleiwa olyan kényelmes, mint gyönyörű.

Projekt neve : Haleiwa, A tervezők neve : Melissa Mae Tan, Ügyfél neve : Beyond Function.

Haleiwa Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.