Design magazin
Design magazin
A Környezeti Fény

25 Nano

A Környezeti Fény 25 A Nano egy művészi könnyű eszköz, amely ábrázolja az ideiglenes és a kitartást, a születést és a halált. Együttműködve a Spring Pool Glass Industrial Co., Ltd.-vel, amelynek jövőképe a szisztematikus üveg újrahasznosítási hurok felépítése a fenntartható jövő számára, a 25 Nano a viszonylag törékeny buborékot választotta közegként, szemben a szilárd üveggel, hogy megvalósítsa az ötletét. A műszerben a fény megvillan a buborék életciklusain, és szivárványszerű színt és árnyékot vetít a környezetre, álomszerű légkört teremtve a felhasználó körül.

A Feladatvilágítás

Linear

A Feladatvilágítás A Linear Light csőhajlítási technikáját széles körben használják járműalkatrészek gyártására. A folyékony szögvonalat a tajvani gyártó precíziós vezérlésével valósítják meg, tehát minimális anyaggal kell rendelkezniük a könnyű, erős és hordozható Linear Light gyártásához; ideális bármilyen modern belső megvilágításához. Villódzásmentes, tompításos LED-chipeket alkalmaz, memória funkcióval, amely az előző beállított hangerőn bekapcsol. A Lineáris Feladatot úgy tervezték, hogy a felhasználó könnyen össze tudja állítani, nem mérgező anyagból áll, és lapos csomagolással érkezik; mindent megtesz a környezeti hatások csökkentése érdekében.

A Munkaterület

Dava

A Munkaterület A Dava nyílt űr irodák, iskolák és egyetemek számára lett kifejlesztve, ahol a csendes és koncentrált munkafázisok fontosak. A modulok csökkentik az akusztikus és vizuális zavarokat. Háromszög alakja miatt a bútor helytakarékos és sokféle elrendezési lehetőséget kínál. A Dava anyagai WPC és gyapjú filc, amelyek mind biológiailag lebonthatók. A beépülő rendszer rögzíti a két falat az asztallaphoz, és aláhúzza a gyártás és a kezelés egyszerűségét.

Az Intelligens Bútor

Fluid Cube and Snake

Az Intelligens Bútor A Hello Wood a kültéri bútorok sorozatát intelligens funkciókkal készítette a közösségi terek számára. A nyilvános bútorok műfaját ábrázolva vizuálisan vonzó és funkcionális installációkat terveztek, amelyek világítási rendszert és USB aljzatokat tartalmaztak, és ehhez napelemek és akkumulátorok integrálására volt szükség. A Kígyó moduláris felépítésű; elemei változóak, hogy illeszkedjenek az adott helyhez. A Fluid Cube egy rögzített egység, napelemmel ellátott üveglaptal. A stúdió úgy véli, hogy a formatervezés célja, hogy a mindennapi használatra szánt cikkeket szerelmes tárgyakká tegye.

Étkezőasztal

Augusta

Étkezőasztal Az Augusta újraértelmezi a klasszikus étkezőasztalot. Az előtte álló generációk képviseletében a tervezés egy láthatatlan gyökérből származik. Az asztali lábak erre a közös magra irányulnak, és elérik a könyvhez illeszkedő asztallap tartását. A szilárd európai diófát a bölcsesség és a növekedés értelmezése alapján választották ki. A bútorgyártók által általában eldobott fát használják annak kihívásaira, hogy együtt dolgozzanak. A csomók, a repedések, a szél rázkódik és az egyedi kavargások bemondják a fa életének történetét. A fa egyedisége lehetővé teszi, hogy ez a történet a családi örökségből készült bútorokban élhessen.

Hangszóró

Sperso

Hangszóró A Sperso a Sperm és a Sound két szavából származik. Az üveges buborék és hangszóró saját alakja a fején lévő gödörbe a férfiasság érzetét és a hang mély behatolását idézi elő a környezetbe, ugyanúgy, mint a hím sperma a nőstény petesejtjeinek párosulása során. A cél nagy teljesítmény és kiváló minőségű hang előállítása a környezetben. Vezeték nélküli rendszere lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csatlakoztassa mobiltelefonját, laptopját, táblagépét és más eszközeit hangszóróhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez a mennyezeti hangszóró kifejezetten használható a nappali, a hálószobák és a TV-szoba számára.