Design magazin
Design magazin
Edzés Szilikon Vizes Palack

Happy Aquarius

Edzés Szilikon Vizes Palack A Happy Aquarius biztonságos és jó tapadású vizes palack minden korosztály számára. Sima, mosolygós, görbült formájú, kétszeres színekkel bíró megjelenés, fiatal, energikus és divatos. 100% -ban újrahasznosítható élelmiszer-minőségű szilikonból készül, amely fenntartja a 220 fok hőmérsékleti tartományt. C -40 ° C. C, nem lágyítódik ki és nem tartalmaz BPA-t. A puha tapintású felület biztosítja selymes hangulatát, szép tartva és fogva. A rugósság, a rugalmasság és az üreges szerkezet jellemzi, hogy a palack kézmegfogóként, valamint könnyű súlyzóként működjön.

A Szálloda Szolgáltatásai

Marn

A Szálloda Szolgáltatásai A hagyományos tainan kultúra (egy tajvani óváros kulturális örökséggel teli régi városa) ihletéből adódóan, és a szálloda kényelmi szolgáltatásaivá alakítva ezeket az ünnepi snack-sorozatokat, amelyeket a helyi emberek mindig "Marn" -nak ismernek, teljesülést jelent. a kínai kultúrában; teknős alakú rizstorta kézi szappanként és szappanként, mung bab torta piperecikkekként, tang jüan édes gombóc kézkrémként és párolt zsemle és amp; Tainan barna cukor zsemle torta teáskészletként. A tainan kulturális örökség széles körben elterjedt a világban, mivel a szálloda szép platform a helyi kultúra népszerűsítéséhez.

Laminált Bambusz Széklet

Kala

Laminált Bambusz Széklet Kala, laminált bambuszból készült széklet, behúzható mechanizmussal a központi tengelyen. Az olajpapír esernyőszerkezetének inspirációját figyelembe véve a laminált bambuszcsíkot hősütéssel és szorítóval rögzítették a formába hajlított fa formájában, megmutatva egyszerűségét és keleti hangulatát. Érdekes módon a tervezett laminált bambusz szerkezet rugalmassága és a középső tengelyen lehúzható mechanizmus kölcsönhatást észlel a Kala széknél ülve, enyhén és simán leereszkedik, és amikor feláll a Kala székből, akkor visszafelé áll. .

A Lélegzetelállító Játék

P Y Lung

A Lélegzetelállító Játék Játékszerű eszköz, minden korosztály számára, így mindenki részesül a rendszeres légzés-edzésből, amely fokozza a tüdőkapacitást azáltal, hogy fújja a labdát, hogy áthaladjon a különböző ellenőrző pontok nyomvonalain, a légzés belélegzésének és kilégzésének szabályozása érdekében. A sávok különféle modulokba kerülnek, rugalmasak és cserélhetők. A légzéskészítőben tervezett mágneses mechanizmus szerkezete, amely beállítja az ember légzési állapotát.

Bútorkészlet

ChuangHua Tracery

Bútorkészlet A ChuangHua Tracery otthoni dekorációhoz, kereskedelmi helyiséghez, szállodához vagy stúdióhoz illeszkedik, amelynek lényegét a ChuangHua, a kínai ablakrácsok mintája ihlette. Lemezhajlítási technológiával és élénk vöröses színű porfestékkel, tiszta fehér színű bevonattal, amely megvilágította ünnepi kinézetét, megszabadítva őket a kemény, hideg és nehéz fém képétől. Esztétikailag egyszerű, tiszta és ügyes szerkezeti alakja, amelynek célja, hogy amikor a fény áthalad a lézervágó mintán, az árnyék a környező falra és a padlóra kinyúlik, amely a szépség pillantását mutatja.

Az Oktatási Játék

GrowForest

Az Oktatási Játék Segít a gyermekeknek a szárazföldi élet fenntartható fejlődési céljainak megértésében, az erdészet védelmében, megőrzésében és helyreállításában. A fák modellje megegyezik a tajvani akác, füstölő cédrus, Tochigi, tajvani fenyő, kámfor és az ázsiai fenyő fajtaival. Meleg tapintású fa textúra, az egyes fafajok egyedi illata és a különféle fafajok magassági terepe. Egy illusztrált mesekönyv segít a gyermekek mély gyökérzetében az erdővédelem fogalmában, megismerve a tajvani fafajok közötti különbségeket, és összehozva a természetvédő erdők fogalmát a képkönyvvel.