Design magazin
Design magazin
A Fejlődő Bútor

dotdotdot.frame

A Fejlődő Bútor Az otthonok egyre kisebbek, ezért sokoldalú, könnyű bútorokra van szükségük. A Dotdotdot.Frame az első mobil, testreszabható bútorrendszer a piacon. Hatékony és kompakt, a váz rögzíthető a falhoz, vagy ahhoz támaszkodhat, hogy otthonát könnyen el lehessen helyezni. Testreszabhatósága a 96 lyukból és a hozzájuk illeszkedő kiegészítők széles skálájából származik. Használjon egyet, vagy csatlakoztasson több rendszert szükség szerint együtt - van egy végtelen kombináció.

Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer

Spider Bin

Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer A Spider bin egy univerzális és gazdaságos megoldás az újrahasznosítható anyagok válogatására. Felugró tartályok csoportja készül otthoni, irodai vagy kültéri célokra. Az egyiknek két alapvető része van: keret és táska. Könnyen mozgatható egyik helyről a másikra, kényelmes szállítani és tárolni, mert sík lehet, ha nem használja. A vásárlók az internetes pókkosarat megrendelik, ahol igényeik szerint választhatják meg a méretét, a pókkosarak számát és a táska típusát.

A Jégforma

Icy Galaxy

A Jégforma A természet mindig is az egyik legfontosabb inspirációs forrás volt a tervezők számára. Az ötlet a tervezők szem előtt tartva a Tejút galaxis térét és imázsát vizsgálta meg. Ennek a formatervezésnek a legfontosabb szempontja az volt, hogy egyedi formát hozzon létre. Számos, a piacon megjelenő formatervezés a legtisztább jég készítésére koncentrál, ám a bemutatott formatervezés során a tervezők szándékosan az ásványok által készített formákra összpontosítottak, miközben a víz jéggé válik, hogy egyértelműbb legyen, hogy a tervezők természetes hibát alakítottak át. egy gyönyörű hatást. Ez a kialakítás spirális, gömb alakú.

A Transzformációs Kerékpárparkolás

Smartstreets-Cyclepark™

A Transzformációs Kerékpárparkolás A Smartstreets-Cyclepark sokoldalú, modernizált kerékpárparkoló létesítmény két kerékpár számára, amely perc alatt elfér, lehetővé téve a kerékpáros parkolási lehetőségek gyors fejlesztését a városi területeken anélkül, hogy az utcai jelenethez rendetlenséget okozna. A felszerelés segíti a kerékpáros lopások csökkentését, és a legszűkebb utcákon is felszerelhető, új értéket adva a meglévő infrastruktúrának. Rozsdamentes acélból készült berendezés RAL színű és a helyi hatóságok vagy szponzorok számára márkanevű lehet. Használható a kerékpáros útvonalak azonosításához is. Konfigurálható bármilyen méretű vagy stílusú oszlophoz.

Lépcsőház

U Step

Lépcsőház U A lépcsőház kialakítása két, különböző méretű, négyzet alakú négyzet alakú dobozprofil összekapcsolásával készül. Ilyen módon a lépcső önhordóvá válik, feltéve hogy a méretek nem haladják meg a küszöböt. Ezen darabok előzetes előkészítése biztosítja az összeszerelés kényelmét. Ezen egyenes darabok csomagolása és szállítása szintén jelentősen egyszerűsödik.

Lépcsőház

UVine

Lépcsőház Az UV spirális lépcsőt váltakozva U és V alakú dobozprofilok képezik. Ily módon a lépcső önhordóvá válik, mivel nincs szüksége középoszlopra vagy kerülettartóra. Moduláris és sokoldalú felépítése révén a tervezés megkönnyíti a gyártást, a csomagolást, a szállítást és a telepítést.