Design magazin
Design magazin
Koktélbár

Gamsei

Koktélbár A Gamsei 2013-as megnyitásakor a hiper-lokalizmus bevezetésre került egy olyan gyakorlati területre, amely addig főleg az élelmiszer-jelenetre korlátozódott. A Gamsei-nél a koktélok összetevőit vagy vadon táplálják, vagy pedig helyi artéziai gazdák termesztik. A bár belseje e filozófia egyértelmű folytatása. Csakúgy, mint a koktélok, a Buero Wagner az összes anyagot helyben beszerezte, és szoros együttműködésben dolgozott a helyi gyártókkal egyedi gyártású megoldások előállítása érdekében. A Gamsei egy teljesen integrált koncepció, amely koktél ivás eseményét új élménnyé teszi.

Projekt neve : Gamsei, A tervezők neve : BUERO WAGNER, Ügyfél neve : Trink Tank.

Gamsei Koktélbár

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.