Design magazin
Design magazin
Szolgáltató Iroda

Miyajima Insurance

Szolgáltató Iroda A projekt célja az, hogy "összekapcsolja az irodát a várossal", kihasználva a környezetet. Az oldal azon a helyen található, ahol áttekintést nyújt a városról. Ennek elérése érdekében alagút alakú teret fogadnak el, amely a bejárati kaputól az irodatér végéig megy keresztül. A mennyezet favonala és a beépített fekete rés világítással és légkondicionáló berendezéssel hangsúlyozza a város felé mutató irányt.

A Kárpitozott Akusztikus Panelek

University of Melbourne - Arts West

A Kárpitozott Akusztikus Panelek Röviden az volt, hogy sokféle szövettel becsomagolt akusztikus panelt szállítsunk és telepítsünk, különféle méretben, szögben és alakban. Az eredeti prototípusok megváltoztak mind a kialakításban, mind a panelek falra, mennyezetből és a lépcső aljáról történő felfüggesztésének és felfüggesztésének fizikai módjaiban. Ezen a ponton rájöttünk, hogy a mennyezeti panelek jelenlegi szabadalmaztatott függesztő rendszerei nem felelnek meg az igényeinknek, és saját fejlesztésűket terveztünk.

Étterem

Yuyuyu

Étterem A kínai piacon manapság nagyon sok ilyen vegyes kortárs formatervezési minta található, amelyek általában a hagyományos mintákon alapulnak, de akár modern anyagokkal, akár új kifejezésekkel. A Yuyuyu egy kínai étterem, a designer a keleti formatervezés kifejezésének új módját hozta létre, egy új, sorokból és pontokból álló installációt, amelyek az ajtótól étterem belsejéig terjednek. Az idők változásával az emberek esztétikai megítélése is változik. A kortárs keleti formatervezéshez az innováció nagyon szükséges.

Étterem

Yucoo

Étterem Az esztétika fokozatos érettségével és az ember esztétikai változásaival a modern stílus, amely kiemeli az öniséget és az egyéniséget, a tervezés fontos elemeivé vált. Ez az eset egy étterem, a tervező fiatalos űrélményt kíván létrehozni a fogyasztók számára. Világoskék, szürke és zöld növények természetellenes kényelmet és alkalmatosságot teremtenek a hely számára. A kézzel szőtt rattan és fém csillár magyarázza az ember és a természet ütközését, megmutatva az egész étterem életképességét.

Bolt

Formal Wear

Bolt A férfi ruhaüzletek gyakran semleges belső tereket kínálnak, amelyek negatívan befolyásolják a látogatók hangulatát, és így csökkentik az eladások százalékát. Annak érdekében, hogy az embereket nemcsak egy üzletbe látogassa meg, hanem az ott bemutatott termékeket is vásároljon, a helynek jókedvüket kell ösztönöznie és bátorítania. Éppen ezért a bolt kialakítása a varrás kivitelezésének és a részleteknek a sajátosságait használja, amelyek vonzzák a figyelmet és elosztják a jó hangulatot. A két zónára osztott nyitott tér elrendezését úgy is tervezték, hogy az ügyfelek szabadon vásárolhassanak.

Lakóépület

Shkrub

Lakóépület A Shkrub ház szerelemből és szerelemből tűnt fel - szerető pár, három gyerekkel. A ház DNS-e tartalmazza a strukturáló esztétikai alapelveket, amelyek inspirációt találnak az ukrán történelemben és kultúrában, japán bölcsesség ihlette. A föld eleme mint anyag a ház szerkezeti szempontjain érezhető, például az eredeti nádtető és a gyönyörű és sűrű texturált agyagfalak. A házasságkötés, mint alapítóhely gondolata az otthoni házban érzékelhető, mint egy finom vezető szál.