Design magazin
Design magazin
Kávézó Belsőépítészet

Quaint and Quirky

Kávézó Belsőépítészet A Quaint & Quirky Desszert Ház egy olyan projekt, amely modern kortárs hangulatot mutat be egy apró természettel, amely pontosan tükrözi az ízletes fogásokat. A csapat egy olyan helyszínt akar létrehozni, amely valóban egyedi, és inspirációt keresve néztek meg a madárfészekbe. A koncepció ezután olyan ülés-hüvelyek gyűjteményével vált életre, amelyek a tér központi eleme. Az összes hüvely élénk szerkezete és színei hozzájárulnak az egységesség érzetének megteremtéséhez, amely összekapcsolja a talajt és a mezzanine padlót, még akkor is, ha a környezet hangulatát vonzza a figyelemfelkeltésbe.

Kávézó Belsőépítészet

& Dough

Kávézó Belsőépítészet Az ügyfél székhelye Japánban található, 1300 fánkbolt márkaüzlettel, a Dough pedig egy újonnan kifejlesztett kávézómárka, és az első üzlet, amely nagy megnyitót rendez. Kiemeltük azt az erősséget, amelyet ügyfeleink nyújthatnak, és tükröztük őket a tervekben. Kihasználva ügyfeleink erejét, ennek a kávézónak az egyik legfontosabb jellemzője a vásárlási pult és a konyha közötti kapcsolat. A fal és a kiegyensúlyozott ablaküveg felállításával ügyfelünk jót tesz ebben a működési stílusban, ezáltal simábbá válik az ügyfelek áramlása.

Az Étterem

La Boca Centro

Az Étterem A La Boca Centro egy három évre korlátozott bár- és ételcsarnok, amelynek célja a spanyol és japán konyha kulturális cseréje. Amikor a nyüzsgő barcelonaiba látogatunk, a város gyönyörű hozzáadása és a vidám, nagylelkű Katalónia emberekkel való kapcsolatfelvétel inspirálta tervünket. Ahelyett, hogy a teljes reprodukciót ragaszkodnánk, a részleges lokalizációra koncentráltunk, hogy az eredetiség megragadható legyen.

Bár Étterem

IL MARE

Bár Étterem Ebben az étteremben elfogadtuk a „vágható és beilleszthető tervezés” fogalmát. A több étterem üzemeltetése érdekében felbecsülhetetlen értékű proteán kombinációs minták felhasználása. Például az oszlop és a mennyezet összekötő boltív alakja a formadarab egy részévé válik, és biztosan jóval meghaladja a padot vagy a bárpultot. Ez természetesen pusztán a légkör megosztására is felhasználható. Valójában további három étterem már befejeződött, és ez a kivágás-beillesztés-tervezés kedvező hatást gyakorolt.

Étterem

George

Étterem George koncepciója: "étkezés, amelyet az ügyfél emlékeivel együtt terveztek". Ez egy olyan hely, amellyel véletlenül élvezhetik a mindennapi eseményeket, például étkezési és itatópartiákat, ápolva az amerikai kultúrát és a modern építészet történetét, amikor az ügyfél New Yorkban lakott. Ezért étterem egésze a New York-i örökség étterem imázsában épül, további épületek apránként készültek, jelezve a történelmi háttér érzetét. Ennek célja a fent említett koncepció beépítése, és sikerült maximalizálnunk ennek az épületnek a potenciálját.

A Belsőépítészet

CRONUS

A Belsőépítészet Ez a tagok bárja a vezetőknek szól, akik szívesen töltenek elegáns városi éjszakákat. Magától értetődik, hogy valami különlegeset és különlegeset fog érezni azok számára, akik tagságra akarnak válni és hajlandók használni ezt a sávot. Mi több, ha egyszer elkezdi használni a felhasználhatóságot és a kényelem, nagy jelentőséggel bír a működési forma szempontjából. Lehet, hogy ez a két fent említett aspektus meglehetősen furcsa, és a helyes érintés biztosítása volt a kihívásunk. Valójában ez a „két szempont” volt a kulcsszó e bár-társalgó megtervezéséhez.