Design magazin
Design magazin
A Sörcsomagolás

Okhota Strong

A Sörcsomagolás Ennek az újratervezésnek az az ötlete, hogy a termék magas ABV-jét vizuálisan felismerhető szilárd anyag - a hullámosított fém - segítségével mutassa be. A hullámosított fém dombornyomása az üveg fő motívumává válik, miközben tapinthatóvá és könnyen tarthatóvá válik. A hullámosított fémre emlékeztető grafikus mintát az alumíniumra továbbítják, és kiegészíthető egy átméretezett átlós márkajelzéssel és modernizált vadászképével, amely az új dizájnt dinamikusabbá teszi. Grafikus megoldás mind az üvegekhez, mind a palackokhoz, egyszerű és könnyen megvalósítható. A vastag színek és a vastag tervezési elemek vonzzák a célközönséget, és növelik a polcok láthatóságát.

Csomagolás

Stonage

Csomagolás A kreatívan kombinált alkoholtartalmú italok az „oldódó csomag” koncepcióval a Olvadókő egyedi értéket képvisel a hagyományos alkoholcsomagolásokkal szemben. A szokásos nyitási csomagolási eljárás helyett az olvadékkövet úgy tervezték, hogy feloldódjon, amikor magas hőmérsékletű felülettel érintkezik. Amikor az alkoholcsomagot forró vízzel öntik, a „márvány” mintázatú csomagolás feloldódik, miközben az ügyfél készen áll arra, hogy élvezze az italt saját egyedi termékével. Ez egy új módja annak, hogy élvezze az alkoholtartalmú italokat és a hagyományos értéket.

Szakácskönyv

12 Months

Szakácskönyv A 12 hónapos dohányzóasztal szakácskönyvet, debütáló szerző, Eva Bezzegh, 2017. novemberében indította el az Artbeet Publishing. Ez egy egyedülálló festői művészeti cím, amely havi megközelítésben bemutatja szezonális salátákat, amelyek a világ minden tájáról különböző konyhák ízlését mutatják be. A fejezetek az évszakok változásait követik a tányérokon és a természetben egész évben, 360pp-ban, szezonális recepteket és megfelelő ételeket, helyi tájat és életportrókat felsorolva. Amellett, hogy nem-hasonló tematikus receptgyűjtemény, tartós művészi könyvélményt ígér.

A Kávécsomagolás

The Mood

A Kávécsomagolás A formatervezés öt különféle, kézzel rajzolt, évjáratból inspirált és kissé realisztikus majom arcát mutatja be, amelyek mindegyike különböző régióból származó kávét ábrázol. A fejükön egy elegáns, klasszikus kalap. Enyhe kifejezésük felébreszti a kíváncsiságot. Ezek a tompa majmok minőséget és iróniás kifinomultságot vonnak maguk után a kávéfogyasztók számára, akiket érdekel az összetett ízjellemzők. Kifejezéseik játékosan hangulatot képviselnek, de utalnak a kávé ízeire is: enyhe, erős, savanyú vagy sima. A formatervezés egyszerű, ám finoman okos, mindenféle hangulatú kávé.

A Konyakos Üveg

30s

A Konyakos Üveg A munkát konyak ivására tervezték. Üvegstúdióban szabadon fújják. Ez minden üvegdarabot egyedivé tesz. Az üveg könnyen megragadható, és minden szempontból érdekes. Az üveg alakja a különféle szögekből származó fényt tükrözi, ami további élvezetet biztosít az iváshoz. A csésze lelapított alakja miatt az üveget az asztalra teheti úgy, ahogy az egyik oldalán pihen. A mű neve és ötlete ünnepli a művész öregedését. A forma tükrözi az öregedés árnyalatait, és hivatkozik az érett konyak minőségének javításának hagyományára.

A Bőrápoló Csomag

Bionyalux

A Bőrápoló Csomag Az új bőrápoló termékekben a bőr helyreállításának koncepciója egybeesik a zsákmány újrahasznosításának, a környezetvédelemnek és az ökológiai koncepciónak a nulla terhelésével. A 30 napos bőrjavító kezelési eljárás 60 napos élelmezésbeli korlátozott eltarthatóságának termékjellemzői közül a 30 és 60 a termék vizuális felismerési szimbólumává válik, és a felhasználás három fázisa, az 1,2, 3 integrálva vannak a jövőképbe.