Design magazin
Design magazin
A Podcast

News app

A Podcast News egy interjú alkalmazás audio információk. Az iOS alma lapos kialakításának ihlette, illusztrációkkal illusztrálja az információs blokkokat. A háttér vizuálisan elektromos kék színű, mint feladat, hogy a blokkok kiemelkedjenek. Nagyon kevés grafikus elem van, a cél, hogy az alkalmazást könnyen kezelhetővé tegye, anélkül hogy elvonja a felhasználót és elveszíti.

A Koreai Egészségügyi Élelmiszerek

Darin

A Koreai Egészségügyi Élelmiszerek A Darin célja, hogy felszabadítsa a modern embereket a fáradtságtól mentes társadalomban a hagyományos tradicionális egészségügyi élelmiszerek iránti vonakodástól, egyszerű és grafikus egyértelműséggel szemléltetve a modern emberek érzékenységének átadását, ellentétben a hagyományos koreai egészségügyi élelmiszerboltok által használt, nem tervezett képekkel . Minden formatervezés a vérkeringés motívumaiból készül, amelyek célja a vitalitás és az egészség biztosítása a fáradt 20- és 30-as években.

A 3D Animáció

Alignment to Air

A 3D Animáció Ami a kreatív levél animációt illeti, Jin az A ábécével kezdte. És amikor a koncepció lépésre jutott, megpróbált erőteljesebb hangulatot látni a filozófia tükrében, amely meglehetősen aktív, de ugyanakkor szervező. Mindeközben az ütköző szavakkal állt elő, amelyek alaposan álltak az ötlete mellett, például valamilyen módon, például a levegőhöz való igazításhoz, ami a projekt címe. Ezt szem előtt tartva, az animáció pontosabban és finomabb pillanatokat mutat be az első szóval kapcsolatban. Másrészt ez meglehetősen rugalmas és laza hangulatot eredményez az utolsó levél megjelenítéséhez.

Webdesign És Az Ux

Si Me Quiero

Webdesign És Az Ux A Sí, Me Quiero webhely egy olyan hely, amely segít önmagában lenni. A projekt végrehajtásához interjúkat kellett készíteni, és fel kellett tárni a nőkkel kapcsolatos társadalmi és kulturális összefüggéseket; vetítését a társadalomban és önmagában. Megállapítottuk, hogy az internet kísérője lesz, és azzal a megközelítéssel fogják megvalósítani, hogy segítsenek szeretni magukat. A dizájnban az egyszerűség tükröződik semleges hangokkal, vörös kontrasztok felhasználásával, hogy felhívja a figyelmet az ügyfél által kiadott könyv márkájának bizonyos műveleteire és színeire. Az inspiráció a konstruktivizmus művészetéből származik.

A Borcímke Kialakítása

314 Pi

A Borcímke Kialakítása A borkóstolás kísérlete egy soha véget nem érő folyamat, amely új utakhoz és eltérő aromákhoz vezet. A végtelen pi sorozat, az irracionális szám a végtelen tizedesjegyekkel anélkül, hogy tudnánk az utóbbit, inspirálta ezeket a szulfit nélküli borokat. A tervezés célja, hogy a 3,14 bor-sorozat jellemzőit a reflektorfénybe helyezi, ahelyett, hogy képeket vagy grafikákat elrejtse. A minimalista és egyszerű megközelítést követve a címke csak ezeknek a természetes boroknak a valódi tulajdonságait mutatja be, amint azok a borászat jegyzetfüzetében megfigyelhetők.

A Könyv

ZhuZi Art

A Könyv A Nanjing Zhuzi Művészeti Múzeum kiadja a hagyományos kínai kalligráfia és festészet összegyűjtött alkotásainak sorozatát. Régi története és elegáns technikája révén a hagyományos kínai festmények és a kalligráfia nagyra értékelik művészi és gyakorlati vonzerejük miatt. A gyűjtemény tervezésekor absztrakt formákat, színeket és vonalakat használtak egységes érzékiség megteremtésére és a vázlat üres helyének kiemelésére. Az erőfeszítés egybeesik a hagyományos festészet és a kalligráfia stílusának művészeivel.