Design magazin
Design magazin
A Sakk-Pogácsa-Csomagolás

K & Q

A Sakk-Pogácsa-Csomagolás Ez egy pékáruk (pálcika, finanszírozók) csomagolásterve. A hosszúság és a szélesség aránya 8: 1, ezeknek a hüvelyeknek az oldalai rendkívül hosszúak és sakktábla mintázattal vannak bevonva. A minta tovább folytatódik az elülső oldalán, amely központilag elhelyezkedő ablakot is tartalmaz, amelyen keresztül a hüvely tartalma látható. Ha az ajándékkészletben található mind a nyolc hüvely egymáshoz igazodik, akkor megjelenik a sakktábla gyönyörű kockás mintája. A K & Q ugyanolyan elegánsvá teszi az Ön különleges eseményét, mint a király és a királynő teázása.

Az Ostya Torta Csomagolása

Miyabi Monaka

Az Ostya Torta Csomagolása Ez a bab lekvárral töltött ostyatorta csomagolásának kialakítása. A csomagokat tatami motívumokkal tervezték, hogy egy japán szobát idézzenek elő. A csomagok mellett a hüvely stílusú csomagtervezést is előállították. Ez lehetővé tette (1) a hagyományos kandalló bemutatását, a teaház egyedi tulajdonságait, és (2) 2-mat, 3-mat, 4,5-matrac, 18-mat és különféle egyéb méretekben teatermek létrehozását. A csomagok hátulját a tatami motívumtól eltérő minták díszítik, így külön-külön értékesíthetők.

A Fotóművészet

Forgotten Paris

A Fotóművészet Az Elfelejtett Párizs fekete-fehér fényképei a francia főváros régi alföldjeiről. Ez a terv olyan helyek repertoárja, amelyeket kevesen tudnak, mert jogellenesek és nehezen hozzáférhetők. Matthieu Bouvier tíz éve vizsgálja ezeket a veszélyes helyeket, hogy felfedezze ezt az elfelejtett múltat.

Csomagolt Koktélok

Boho Ras

Csomagolt Koktélok A Boho Ras a legfinomabb helyi indiai szeszes italokkal készített csomagolt koktélokat árusítja. A termék bohém hangulatot hordoz, amely megragadja a nem szokatlan művészi életmódot, és a termék látványossága absztrakt ábrázolja azt a zümmögést, amelyet a fogyasztó kap a koktél ivása után. Kiválóan sikerült elérnie azt a középpontot, ahol a globális és a helyi találkoznak, ahol összeolvadnak, hogy a termék Glocal-hangulatát képezzék. A Boho Ras tiszta szeszes italokat 200 ml-es palackokban, csomagolt koktélokat pedig 200 ml-es és 750 ml-es palackokban értékesít.

A Podcast

News app

A Podcast News egy interjú alkalmazás audio információk. Az iOS alma lapos kialakításának ihlette, illusztrációkkal illusztrálja az információs blokkokat. A háttér vizuálisan elektromos kék színű, mint feladat, hogy a blokkok kiemelkedjenek. Nagyon kevés grafikus elem van, a cél, hogy az alkalmazást könnyen kezelhetővé tegye, anélkül hogy elvonja a felhasználót és elveszíti.

A Koreai Egészségügyi Élelmiszerek

Darin

A Koreai Egészségügyi Élelmiszerek A Darin célja, hogy felszabadítsa a modern embereket a fáradtságtól mentes társadalomban a hagyományos tradicionális egészségügyi élelmiszerek iránti vonakodástól, egyszerű és grafikus egyértelműséggel szemléltetve a modern emberek érzékenységének átadását, ellentétben a hagyományos koreai egészségügyi élelmiszerboltok által használt, nem tervezett képekkel . Minden formatervezés a vérkeringés motívumaiból készül, amelyek célja a vitalitás és az egészség biztosítása a fáradt 20- és 30-as években.