Design magazin
Design magazin
Asztali Telepítés

Wood Storm

Asztali Telepítés A Wood Storm egy asztali telepítés a vizuális élvezet érdekében. A légáramlás turbulenciáját egy fafüggöny valósítja meg, amelyet az alulról világító fények fokoznak egy gravitáció nélküli világ számára. A telepítés végtelen dinamikus hurokként viselkedik. Útmutatással látja el a körüli látóteret, hogy a kezdő vagy a végpontot keresse, mivel a közönség valójában a vihar táncol.

Az Interaktív Installációk

Falling Water

Az Interaktív Installációk Az eső víz egy interaktív installáció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megváltoztassák a futópályát egy kocka vagy kockák körül. A kockák és a gyöngyös patak kombinációja a statikus tárgy és a dinamikus vízáram kontrasztját képviseli. A patak meghúzható, hogy a gyöngyök futjanak, vagy akár asztalra tehetik, mint a fagyott víz jelenetét. A gyöngyöket szintén azon kívánságoknak tekintik, amelyeket az emberek minden nap készítenek. A kívánságoknak láncolva kell lenniük, és örökké futniuk kell, mint egy vízesésnek.

A Keret Telepítése

Missing Julie

A Keret Telepítése Ez a formatervezés vázszerkezetet, valamint a beltéri és kültéri, illetve a fények és az árnyék közötti felületet mutat be. Kifejezést ad, miközben az emberek a keretből kinéznek, hogy várjanak valaki visszatérését. Különböző típusú és méretű üveggömbök kerülnek felhasználásra a kívánságok és könnyek szimbólumaként, hogy utaljanak az érzelemre, amely esetlegesen benne rejtőzik. Az acélkeret és a dobozok meghatározzák az érzelem határát. Az ember érzelme eltérhet attól, amit érzékelnek, csakúgy, mint a gömbök képei fejjel lefelé.

A Virágállvány

Eyes

A Virágállvány A The Eyes virágállvány minden alkalomra. Az ovális test aranyfóliával van ellátva, szabálytalan nyílásokkal, mint emberi szem, amelyek mindig csodálatos dolgokat keresnek az Anya Természetben. Az állvány filozófusként viselkedik. Dédelgeti a természetes szépséget, és megmutatja az egész világot az Ön előtt, vagy után, amikor megvilágítja.

Az Asztali Interaktív Kijelzőállvány

Ubiquitous Stand

Az Asztali Interaktív Kijelzőállvány Ezt a mindenütt jelen lévő asztali állványt úgy tervezték, hogy az emberek nappali álmokkal lépjen kapcsolatba. A lyukakat elrendezzük és adalékkal kiegészítjük virágokkal, nyalókákkal vagy alanyokkal, amelyek különböző irányba asszimilálódnak a mintájába. A krómozott felület tükrözi és megváltoztatja a tónusokat a megjelenített témákhoz, és az emberek interakcióba lépnek vele.

Maszk

Billy Julie

Maszk Ezt a kialakítást a mikro-kifejezés ihlette. A tervező Billyt és Julie-t választja kétféle, többféle személyiségre. A bonyolult elemeket a létrához hasonló geometria tájolásának paraméteres beállításával hozzák létre, elválasztott görbe alapján. Interfészként és tolmácsként ezt a maszkot úgy hozták létre, hogy az emberek megvizsgálják a lelkiismeretüket.