Design magazin
Design magazin
Futóérmek

Riga marathon 2020

Futóérmek A Rigai Nemzetközi Maratonpálya 30. jubileumi érmének szimbolikus formája van, amely összeköti a két hidat. A 3D-s ívelt felület által képviselt végtelenül folyamatos képet az érem futásteljesítményének megfelelően öt méretben tervezték, ilyen például a teljes maraton és a félmaraton. A felület matt bronz, az érem hátulján pedig a verseny neve és a futásteljesítmény van gravírozva. A szalag Riga város színeiből áll, árnyalatokkal és hagyományos lett mintákkal a kortárs mintákban.

A Tervezési Események Programja

Russian Design Pavilion

A Tervezési Események Programja kiállítások, tervpályázatok, műhelyek, oktatási formatervezési tanácsadás és kiadói projektek, amelyek célja az orosz tervezők és márkák külföldi népszerűsítése. Tevékenységeink arra ösztönzik az oroszul beszélő tervezőket, hogy tökéletesítsék tudásukat és készségeiket nemzetközi projektek révén, és segítenek nekik megérteni a tervezői közösségben betöltött szerepüket, termékeik versenyképességének előmozdítását és versenyképességét, valamint valódi innovációk létrehozását.

Oktatási És Képzési Eszköz

Corporate Mandala

Oktatási És Képzési Eszköz A vállalati mandala egy vadonatúj oktatási és képzési eszköz. Ez az ősi mandala elv és a vállalati identitás innovatív és egyedi integrációja, amelynek célja a csapatmunka és az általános üzleti teljesítmény fokozása. Ezenkívül ez a vállalat vállalati identitásának új eleme. A vállalati mandala csoportos tevékenység csoportvezető számára vagy egyéni tevékenység a menedzser számára. Kifejezetten egy adott társaság számára készült, és csapata vagy egyén színezi őket szabadon és intuitív módon, ahol mindenki választhat bármilyen színt vagy teret.

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor

Prisma

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor A Prisma nem invazív anyagvizsgálathoz készült, a legszélsőségesebb környezetben. Ez az első detektor, amely fejlett valós idejű képalkotót és 3D-s szkennelést tartalmaz, ami sokkal könnyebbé teszi a hibák értelmezését, és csökkenti a helyszíni technikusok idejét. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan burkolatával és egyedi, többszörös ellenőrzési módokkal a Prisma az összes tesztelési alkalmazást lefedi, az olajvezetékektől az űrhajózási alkatrészekig. Ez az első detektor beépített adatrögzítéssel és automatikus PDF jelentésgenerációval. A vezeték nélküli és az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi az egység egyszerű frissítését vagy diagnosztizálását.

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer

Purelab Chorus

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer A Purelab Chorus az első moduláris víztisztító rendszer, amelyet az egyéni laboratóriumi igényekhez és a helyhez igazítottak. Minden tisztított vizet szállít, méretezhető, rugalmas, testreszabott megoldást kínál. A moduláris elemek eloszthatók a laboratóriumban vagy összekapcsolhatók egymással egyedi torony formátumban, minimalizálva a rendszer lábnyomát. A haptikus vezérlők nagyon jól szabályozható adagoló áramlási sebességet kínálnak, míg a fényjelző a kórus állapotát jelzi. Az új technológia lehetővé teszi a Chorus számára a legfejlettebb rendszert, amely csökkenti a környezeti hatásokat és a működési költségeket.

Az Órák Vásárának Bevezető Területe

Salon de TE

Az Órák Vásárának Bevezető Területe Bevezetésre került egy 1900 m2 alapterületű területtervezés, mielőtt a látogatók felfedezték a Salon de TE 145 nemzetközi óráját. Annak érdekében, hogy megragadja a látogató elképzeléseit a luxus életmódról és a romantikáról, a „Deluxe Train Journey” fő koncepcióját fejlesztették ki. A dramatizáció megteremtése érdekében a recepciós beszélgetést nappali állomás-témává alakították, amely a belső terem előcsarnokának esti vonatpályájával párhuzamos volt, életnagyságú vonatkocsi-ablakokkal, amelyek mesélő látványt bocsátanak ki. Végül egy multifunkcionális színpadi színpad nyílik a különféle márkás vitrinek számára.