Design magazin
Design magazin
A Transzformáló Gumiabroncs

T Razr

A Transzformáló Gumiabroncs A közeljövőben az elektromos szállítás fejlődésének virágoztatása áll az ajtó előtt. Autóalkatrész-gyártóként a Maxxis továbbra is azon gondolkodik, hogyan tud megtervezni egy megvalósítható intelligens rendszert, amely részt vehet ebben a trendben, és akár fel is gyorsíthatja azt. A T Razr egy intelligens gumiabroncs, amelyet az igényekhez fejlesztettek ki. Beépített érzékelői aktívan érzékelik a különböző vezetési feltételeket és aktív jeleket szolgáltatnak a gumiabroncs átalakításához. A nagyított futófelületek a jelre reagálva meghosszabbítják és megváltoztatják az érintkezési felületet, ezért javítják a vontatási teljesítményt.

A Hibrid Zongora

Exxeo

A Hibrid Zongora Az EXXEO elegáns hibrid zongora kortárs terekhez. Egyedi alakja megtestesíti a hanghullámok háromdimenziós összeolvadását. Az ügyfelek testreszabhatják zongorájukat, hogy összhangban legyenek a környezettel, mint egy dekoratív művészeti darab. Ez a csúcstechnológiájú zongora egzotikus anyagokból készül, mint például szénszál, prémium autóipari bőr és repülőgépminőségű alumínium. visszaállítja a zongora széles dinamikus tartományát a 200 wattos, 9 hangszóróos hangrendszeren keresztül. A beépített beépített akkumulátor révén a zongora akár 20 órát is képes teljesíteni egyetlen töltéssel.

A Vendéglátó Komplexum

Serenity Suites

A Vendéglátó Komplexum A Serenity Suites a görögországi Chalkidikiben, a Sithonia nevű Nikiti településen fekszik. A komplexum három egységből áll, húsz lakosztállyal és egy medencével. Az épületegységek a tér horizontjának mély alakját jelölik, miközben optimális kilátást nyújtanak a tengerre. Az úszómedence a legfontosabb a szállás és a közkapcsolatok között. A vendéglátó komplexum mérföldkőnek számít a környéken, mint belső tulajdonságokkal rendelkező extrovertált kagyló.

Uv Sterilizáló

Sun Waves

Uv Sterilizáló A SunWaves egy sterilizáló, amely mindössze 8 másodperc alatt képes eltávolítani a baktériumokat, penészgombákat, baktériumokat és vírusokat. Úgy tervezték, hogy lebontsa a felületeken, például kávéscsészéken vagy csészealjakon lévő baktériumterhelést. A SunWaves-et a COVID-19 év nehéz helyzetére gondolva találták ki, hogy segítsenek Önnek olyan gesztusban élvezni, mint például a kávézóban való teázás biztonságos. Professzionális és otthoni környezetben egyaránt használható, mert egy egyszerű mozdulattal nagyon rövid idő alatt sterilizál UV-C fényen keresztül, amely hosszú élettartammal és minimális karbantartási igénysel rendelkezik, ezzel is segítve az eldobható anyagok csökkentését.

Díj

Nagrada

Díj Ez a kialakítás azért jött létre, hogy hozzájáruljon az élet normalizálásához az önelszigetelődés során, és külön díjat hozzon létre az online versenyek győztesei számára. A díj terve egy gyalog királynővé alakítását ábrázolja, a játékos sakkbeli fejlődésének elismeréseként. A díj két lapos figurából áll, a királynőből és a gyalogból, amelyek a keskeny réseknek köszönhetően helyezkednek el egymásba, amelyek egyetlen csészét alkotnak. A díjazás a rozsdamentes acélnak köszönhetően tartós, és kényelmesen elvihető postai úton a nyerteshez.

Ruhaakasztó

Linap

Ruhaakasztó Ez az elegáns ruhaakasztó megoldást nyújt a legnagyobb problémákra – a keskeny gallérral rendelkező ruhák behelyezésének nehézségére, a fehérnemű felakasztásának nehézségeire és a tartósságra. A tervezéshez az ihletet a gemkapocs adta, amely folyamatos és tartós, a végső formázást és anyagválasztást pedig ezekre a problémákra adott megoldásoknak köszönhették. Az eredmény egy nagyszerű termék, amely megkönnyíti a végfelhasználó mindennapi életét, és egyben egy butik üzlet szép kiegészítője is.