Design magazin
Design magazin
Összecsukható Szemüveg

Blooming

Összecsukható Szemüveg A Sonja szemüvegtervezését a virágzó virágok és a korai szemüvegkeret ihlette. A természet organikus formáit és a szemüvegkeretek funkcionális elemeit ötvözve a tervező kidolgozott egy átváltható tárgyat, amely könnyen kezelhető, többféle megjelenést biztosítva. A terméket praktikus hajtogatási lehetőséggel tervezték, a lehető legkevesebb helyet foglalva a hordtáskában. A lencsék lézerrel vágott plexi üvegből készülnek, orchidea virágnyomatokkal, és a keretek manuálisan készülnek 18 k aranyozott sárgaréz segítségével.

A Multifunkcionális Fülbevalók

Blue Daisy

A Multifunkcionális Fülbevalók A százszorszépek kompozit virágok, két virággal, amelyek egybe vannak építve, egy belső és egy külső sziromrészbe. Ez szimbolizálja az igaz szerelem vagy a végső köteléket képviselő kettő összefonódását. A formatervezés ötvözi a százszorszép virág egyediségét, lehetővé téve a viselője számára, hogy többféle módon viselje a Kék százszorszépét. A szirmok kék zafírjait úgy választják, hogy hangsúlyozzák a remény, vágy és szeretet ihletét. A központi virágsziromra kiválasztott sárga zafír elkényezteti a használót, hogy érezze az öröm és a büszkeség érzetét, ezáltal teljes nyugalmat és magabiztosságot adva viselőjének az elegancia megjelenítésében.

A Medál

Eternal Union

A Medál Olga Yatskaer, egy profi történész örök uniója, aki úgy döntött, hogy új ékszer-tervező karriert folytat, úgy néz ki, egyszerű, mégis tele van értelmével. Néhányan apró kelta ékszereket vagy Herakles-csomót találtak benne. A darab egy végtelen alakot képvisel, amely két összekapcsolt alaknak tűnik. Ezt a hatást a darabra gravírozott rácsszerű vonalak képezik. Más szavakkal: a kettő össze van kötve, és az egyik a kettő egyesülése.

Ékszer Gyűjtemény

Ataraxia

Ékszer Gyűjtemény A divattal és a fejlett technológiával ötvözve a projekt célja ékszerdarabok készítése, amelyek a régi gótikus elemeket új stílussá alakítják, megvitatva a hagyományos lehetőségeket a kortárs kontextusban. Az a érdeklődés, hogy a gótikus rezgések hogyan befolyásolják a közönséget - a projekt megpróbálja provokálni az egyedi egyéni élményeket játékos interakció útján, feltárva a formatervező és a viselői közötti kapcsolatot. A szintetikus drágaköveket, mint alacsonyabb öko-lenyomat-anyagot, szokatlanul sík felületekre vágták, hogy színeiket a bőrre dobják, hogy fokozza az interakciót.

A Collier

Eves Weapon

A Collier Eve fegyvere 750 karátos rózsa és fehérarany. 110 gyémántot (20,2 kt) tartalmaz, és 62 szegmensből áll. Mindegyiknek két teljesen eltérő megjelenése van: oldalnézetben a szegmensek alma alakúak, felülnézetben V alakú vonalak láthatók. Mindegyik szegmens oldalra van osztva, hogy létrejöjjön a rugótartó hatás, amely a gyémántokat tartja - a gyémántokat csak feszítés tartja. Ez előnyösen hangsúlyozza a fényerőt, a ragyogást és maximalizálja a gyémánt látható fényét. Rendkívül könnyű és tiszta kialakítást tesz lehetővé, a nyaklánc mérete ellenére.

Gyűrű

Wishing Well

Gyűrű Amikor álmaiban egy rózsakertben járt, Tippy rózsa által körülvett vágyra érkezett. Ott a kútba nézett, látta az éjszakai csillagok tükröződését, és kívánságot tett. Az éjszakai csillagokat a gyémántok ábrázolják, és a rubin a legmélyebb szenvedélyét, álmait és reményét jelképezi, amelyet a kívánságánál tett. Ez a formatervezés egyedi rózsavágással, hatszögletű rubinkarommal készült, 14K-os tömör aranyból. A kis leveleket faragják, hogy megmutassák a természetes levelek textúráját. A gyűrűs sáv támogatja a lapos tetejét, és kissé befelé hajlik. A gyűrű méretét matematikai módon kell kiszámítani.