Design magazin
Design magazin
Táska

Totepographic

Táska Topográfiai ihletésű táska, amely könnyű hordozható anyagként szolgál, különösen azokon a forgalmas napokon, amikor vásárlást vagy megbízások futtatását töltötte. A Tote táska kapacitása olyan, mint egy hegy, és sok dolgot képes tárolni vagy hordozni. Az orális csont képezi a zsák általános szerkezetét, a topográfiai térkép úgy lesz, hogy felszíni anyag legyen, akárcsak a hegyek egyenetlen felülete.

A Medál

Taq Kasra

A Medál Taq Kasra, ami azt jelenti, hogy a kasra arch, a Sasani Királyság emlékműve, amely jelenleg Irakban található. Ezt a függőt, amelyet a Taq kasra geometriája és a korábbi szuverenitások nagysága ihlette, amely a felépítésükben és a szubjektivizmusban volt, felhasználták ebben az építészeti módszerben ennek az etosznak a kialakításához. A legfontosabb tulajdonság a modern formatervezés, amely megkülönböztetett nézetű darabból készítette el az oldalt úgy, hogy alagútnak tűnik, szubjektivizmushoz vezet, és az elülső nézetből formálva íves helyet teremtett.

Női Ruha Kollekció

Utopia

Női Ruha Kollekció Ebben a gyűjteményben Yina Hwangot elsősorban a szimmetrikus és aszimmetrikus alakzatok ihlette, a föld alatti zenekultúra aprólékával. Ezt a kollekciót az önmaga ösztönzésének pillanatára alapozva készítette, hogy funkcionális, mégis elvont ruházati cikkekkel és kiegészítőkkel készítsen egy gyűjteményt, amely megtestesíti tapasztalata történetét. A projektben minden nyomtatás és szövet eredeti, és a szövetek alapjába elsősorban PU bőr, szatén, Power Mash és Spandex használt.

Nyaklánc És Fülbevaló Szett

Ocean Waves

Nyaklánc És Fülbevaló Szett Az óceáni hullámokból készült nyaklánc kortárs ékszerek gyönyörű darabja. A formatervezés alapvető inspirációja az óceán. A nyakláncba vetített kulcsfontosságú elemek szélessége, életerő és tisztaság. A tervező a kék és a fehér egyensúlyának megfelelő egyensúlyát használta az óceán fröccsenő hullámainak látványának bemutatására. Kézzel készített 18K fehéraranyból, gyémántokkal és kék zafírral díszítve. A nyaklánc meglehetősen nagy, mégis finom. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a ruhák minden formájának, de jobban alkalmazható egy olyan nyakkivágással párosítva, amely nem fog átfedni egymást.

A Nyomtatott Textil

The Withering Flower

A Nyomtatott Textil A száradó virág a virágkép erejének ünnepe. A virág népszerű tárgy, amelyet personifikációként írnak a kínai irodalomban. A virágzó virág népszerűségével ellentétben a lebomló virág képeit gyakran társítják jinx és tabu. A gyűjtemény azt vizsgálja, hogy mi formálja a közösség felfogását arról, hogy mi fenséges és nyomorult. 100 cm-től 200 cm-ig terjedő tüll ruhadarabokba tervezve, szitanyomással áttetsző hálószövetekre, a textiltechnika lehetővé teszi, hogy a nyomatok átlátszatlanok és rugalmasak maradjanak a hálón, így a levegőben lebegő nyomatok megjelenését hozza létre.

Gyűrű

Arch

Gyűrű A tervező inspirációt kap az ívszerkezetek és a szivárvány alakjából. Két motívum - egy boltív alak és egy csepp alak - kombinálódik, hogy egyetlen háromdimenziós formát hozzanak létre. A minimális vonalak és formák ötvözésével, valamint az egyszerű és közismert motívumok felhasználásával az eredmény egy egyszerű és elegáns gyűrű, amely merész és játékossá teszi az energiának és a ritmusnak az áramlására szolgáló teret. Különböző szögekből megváltozik a gyűrű alakja - a csepp alakját az első szögből, az ív alakját az oldalsó szögből, a keresztet a felső szögből tekintik. Ez stimulációt nyújt a viselője számára.