Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Touch

Gyűrű Egy egyszerű mozdulattal a tapintás gazdag érzelmeket közvetít. A Touch gyűrűn keresztül a tervező célja, hogy hideg és tömör fémmel továbbadja ezt a meleg és forma nélküli érzetet. 2 görbét összekapcsolva gyűrűt képeznek, amely azt sugallja, hogy 2 ember tartja a kezét. A gyűrű megváltoztatja az oldalát, amikor pozícióját az ujján forgatják, és különböző szögekből nézik ki. Ha a csatlakoztatott részeket az ujjai között helyezik el, a gyűrű sárga vagy fehér színűnek tűnik. Ha a csatlakoztatott részeket az ujjára helyezi, élvezheti a sárga és a fehér színt egyaránt.

Szerkezeti Gyűrű

Spatial

Szerkezeti Gyűrű A kialakítás olyan fémvázszerkezetet foglal magában, amelyben a druzy úgy van tartva, hogy mind a kő, mind a fémvázszerkezet hangsúlyt fektessen. A szerkezet meglehetősen nyitott, és gondoskodik arról, hogy a kő legyen a forma csillaga. A druzy és a szerkezetet tartó fémgömbök szabálytalan formája kissé lágyvá teszi a mintát. Merész, éles és hordható.

A Ruhatervezés

Sidharth kumar

A Ruhatervezés Az NS GAIA kortárs női ruházat címke Újdelhiből származik, gazdag egyedi tervezésű és szövettechnikákkal. A márka a tudatos gyártás és a kerékpározás és az újrahasznosítás minden kérdésének nagy támogatója. Ennek a tényezőnek a fontosságát tükrözik az NS GAIA „Természet és fenntarthatóság” elnevezésű oszlopok, az „N” és az „S”. Az NS GAIA megközelítése „kevesebb több”. A címke aktív szerepet játszik a lassú divatmozgalomban, biztosítva, hogy a környezeti hatás minimális legyen.

Fülbevaló

Van Gogh

Fülbevaló A fülbevalókat a virágzó mandulafa ihlette. Van Gogh festette. Az ágak finomságát finom Cartier-típusú láncok reprezentálják, amelyek, akárcsak az ágak, a szél felé haladnak. A különböző drágakövek különböző árnyalatai, szinte fehértől az erősebb rózsaszínig, a virágok árnyalatát képviselik. A virágzó virágok csoportját különböző vágókövek képviselik. Készült 18 ezer arany, rózsaszín gyémánt, morganit, rózsaszín zafír és rózsaszín turmalin anyagból. Csiszolt és texturált felület. Rendkívül könnyű és tökéletes illeszkedéssel. Ez a tavasz érkezése ékszer formájában.

A Kézitáskák

Qwerty Elemental

A Kézitáskák Csakúgy, mint az írógépek tervezési evolúciója megmutatja az átalakulást egy rendkívül összetett vizuális alapról a tiszta, bélelt, egyszerű geometriai formára, a Qwerty-elementál is az erő, a szimmetria és az egyszerűség megtestesítője. A különféle kézművesek által készített konstruktív acél alkatrészek a termék megkülönböztető vizuális jellemzői, amelyek építészeti megjelenést kölcsönöznek a táskának. A táska alapvető sajátossága két írógépkulcs, amelyeket saját tervezésű és a tervező összeszerel.

Női Ruha Kollekció

Macaroni Club

Női Ruha Kollekció A kollekció, a Macaroni Club, a 18. század közepétől származó makaróni ihlette, összekapcsolva őket a mai logóval függő emberekkel. A makaróni volt a kifejezés azoknak a férfiaknak, akik meghaladták a londoni szokásos divathatárokat. A 18. századi logó mánia voltak. Ez a kollekció célja, hogy megmutassa a logó hatalmát a múlttól napjainkig, és önmagában márkaként alkotja a Macaroni Clubot. A formatervezési részletek az 1770-es makaróni jelmezekből és a jelenlegi divat trendből származnak, extrém volumen és hosszúság mellett.