Design magazin
Design magazin
Óra

Argo

Óra Az Argo by Gravithin egy olyan időmérő darab, amelynek kialakítását egy szextáns ihlette. Gravírozott dupla tárcsával rendelkezik, amely két árnyalatban kapható: Mélykék és Fekete-tenger, az Argo hajó mitikus kalandjai tiszteletére. A szíve a svájci Ronda 705 kvarcmozgásnak köszönhetően dobog, míg a zafírüveg és az erős 316L szálcsiszolt acél még nagyobb ellenállást biztosít. 5ATM vízálló. Az óra háromféle színben kapható (arany, ezüst és fekete), két tárcsafényben (mélykék és a fekete-tengeri) és hat szíjmodellben, két különböző anyagból.

Női Ruha Kollekció

Hybrid Beauty

Női Ruha Kollekció A Hybrid Beauty kollekció célja, hogy a ravaszságot használja a túlélési mechanizmusként. Az alapozott aranyos funkciók a szalagok, fodrok és virágok, amelyeket a hagyományos malomipari és couture technikák újítanak fel. Ez újjáépíti a régi couture technikákat a modern hibridhez, amely romantikus, sötét, de örök. A Hybrid Beauty teljes tervezési folyamata elősegíti a fenntarthatóságot, hogy időtálló terveket hozzon létre.

Gyűrű

Ohgi

Gyűrű Mimaya Dale, az Ohgi gyűrű tervezője szimbolikus üzenetet küldött ezzel a gyűrűvel. A gyűrű inspirációja a japán összecsukható rajongók pozitív jelentéseiből származott, és mennyire szeretik őket a japán kultúrában. Az anyag 18K sárga aranyat és zafírt használ fel, és fényűző aurát hoznak létre. Sőt, a lehajtható ventilátor egy gyűrűn ül egy szögben, amely egyedi szépséget ad. Terve a keleti és a nyugati egység.

Gyűrű

Gabo

Gyűrű A Gabo gyűrűt arra tervezték, hogy ösztönözze az embereket az élet játékos oldalának újbóli megjelenésére, amely általában elveszik a felnőttkor megérkezésekor. A tervezőt az emlékek inspirálták, amikor megfigyelték a fiát, aki színes varázskockájával játszik. A felhasználó a két független modul elforgatásával játszhat a gyűrűvel. Ezzel a drágakő színkészleteit vagy a modulok helyzetét össze lehet illeszteni vagy eltéríteni lehet. A játékos szempont mellett a felhasználó választhat, hogy mindennap más gyűrűt visel.

Gyűrű

Dancing Pearls

Gyűrű A táncoló gyöngyök a tenger zúgó hullámai között, ez az óceán és a gyöngy inspirációjának eredménye, és egy 3D-s modellgyűrű. Ez a gyűrű arany és színes gyöngyök kombinációjával készült, különleges szerkezettel, hogy megvalósítsa a gyöngy mozgását az óceán zúgó hullámai között. A csőátmérőt jó méretben választották meg, ami a kialakítást elég robusztusvá teszi ahhoz, hogy a modell gyártható legyen.

Ékszerkollekció

Biroi

Ékszerkollekció A Biroi egy 3D nyomtatott ékszersorozat, amelyet a legendás égbolt főnix ihletett, aki a lángokba veti magát és saját hamvaiból születik újjá. A szerkezetet alkotó dinamikus vonalak és a felületen elterjedt Voronoi-minta az égő lángokból feléledő és az égbe szálló főnixet szimbolizálja. A minta megváltoztatja a méretét, hogy átfolyjon a felületen, dinamizmust adva a szerkezetnek. Az önmagában szoborszerű megjelenést mutató dizájn bátorságot ad viselőjének, hogy egy lépést tegyen előre, kiemelve egyediségét.