Design magazin
Design magazin
A Csatlakoztatott Óra

COOKOO

A Csatlakoztatott Óra A COOKOO ™, a világ első olyan intelligens órája, amely analóg mozgást kombinál a digitális kijelzővel. A rendkívül tiszta vonalak és az intelligens funkciók ikonikus kialakításával az óra megjeleníti az okostelefonról vagy az iPadről származó preferált értesítéseket. A COOKOO App ™ -nak köszönhetően a felhasználók továbbra is ellenőrizhetik összekapcsolt életüket azáltal, hogy kiválasztják, mely értesítéseket és riasztásokat szeretnék kapni a csuklójukra. A testreszabható COMMAND gomb megnyomásával távolról elindíthatja a kamerát, a távirányítóval lejátszhatja a zenét, egy gombnyomással bejelentkezhet a Facebookba és még sok más lehetőséget.

Laptop Tok

Olga

Laptop Tok Egy laptop tok speciális hevederrel, és speciálisan rögzítse egy másik tokrendszert. Az anyaghoz újrahasznosított bőrt vettem. Számos szín található, amelyek közül mindenki felveheti a sajátját. Célom egy egyszerű, érdekes laptop tok elkészítése volt, ahol könnyedén gondoskodhat a karosszéria gondozásáról, és rögzíthet egy másik ügyet, ha magához kell vinnie a vizsgálandó Mac book pro-t és Ipad-ot vagy mini Ipad-ot. Esernyőt vagy újságot hordozhat a ház alatt. Könnyen cserélhető tok minden napig.

Esőkabát

UMBRELLA COAT

Esőkabát Ez esőkabát esőkabát, esernyő és vízálló nadrág kombinációja. Az időjárási körülményektől és az eső mennyiségétől függően a különböző védelmi szintekhez beállítható. Különlegessége, hogy esőkabátot és az esernyőt egyetlen elemben kombinálja. Az esernyő esőkabát segítségével a kezed szabad. Ezenkívül tökéletes sporttevékenységekhez, például kerékpározáshoz. Ezen túlmenően egy zsúfolt utcán nem szabad más esernyőkbe ütköznie, mivel az esernyő-kapucnival a válla felett fekszik.

Gyűrű

Doppio

Gyűrű Ez misztikus jellegű izgalmas ékszer. A „Doppio” spirális alakjában két irányba halad, szimbolizálva a férfiak időét: a múltot és a jövőt. Ezüstöt és aranyat hordozza, amelyek az emberi szellem erényeinek fejlődését képviselik a Föld története során.

Gyűrű És Medál

Natural Beauty

Gyűrű És Medál A Natural Beauty kollekció az Amazon-erdő tisztelegéseként jött létre, amely nem csupán Brazília, hanem az egész világ öröksége. Ez a gyűjtemény egyesíti a természet szépségét a nőies érzékiség érzékiségével, ahol az ékszerek formálják és simozzák a nő testét.

Nyaklánc

Sakura

Nyaklánc A nyaklánc nagyon rugalmas és különböző darabokból készül, amelyek zökkenőmentesen össze vannak forrasztva, hogy szépen elcsúszhassanak a nők nyakának területén. A jobb oldali középső virágok forognak, és megengedett a bal oldali rövidebb darab külön-külön, brossként történő használata. A nyaklánc nagyon könnyű, figyelembe véve a darab 3D-s alakját és összetettségét. Bruttó tömege 362,50 gramm, 18 karátos, 518,75 karátos kővel és gyémántokkal